• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunajām ērtībām mobilo telefonu lietotājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.05.2001., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17089

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrijas dienesta informācija Nr.5.3-7/41

Par piemērojamiem Latvijas nacionālajiem standartiem

Vēl šajā numurā

09.05.2001., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunajām ērtībām mobilo telefonu lietotājiem

"Latvijas pasts" un "Latvijas mobilais telefons" noslēguši līgumu par mobilā telefona pakalpojumu rēķinu apmaksu pasta nodaļās.

Sākot ar 2001.gada 10.maiju, visās pasta nodaļās Latvijā LMT abonenti varēs samaksāt rēķinus par mobilo telefonu pakalpojumiem, papildus maksājot 15 santīmus par maksājuma iekasēšanu.

Līdz ar minētā līguma noslēgšanu LMT klientiem ir radītas papildu ērtības, jo līdz šim, lai nokārtotu šo maksājumu pasta nodaļā, bija papildus jāaizpilda speciāla veidlapa pārskaitījumam uz kredītiestādi, kā arī par pakalpojumu papildus bija jāmaksā 20 santīmi. Daudzus klientus šāda kārtība neapmierināja, tāpēc viņi bija spiesti meklēt citu maksājuma nokārtošanas vietu — LMT Klientu apkalpošanas centru vai banku. Tagad, lai veiktu maksājumu, klients pasta nodaļā iesniegs tikai no LMT saņemto rēķinu.

Latvijā pašlaik sešas dienas nedēļā darbojas 969 pasta nodaļas, kurās varēs nokārtot LMT maksājumus. Rīgā šos maksājumus varēs nokārtot arī svētdienās, jo centrālās pasta nodaļas strādā bez brīvdienām.

Iekasēto maksājumu skaits pasta nodaļās aizvien palielinās. Aizvadītajā gadā "Latvijas pastā" tika veikts vairāk nekā 8 miljoni dažādu komunālo maksājumu un maksājumu par telekomunikāciju pakalpojumiem.

"Latvijas pasts" ir iecerējis līdzīga satura līgumu noslēgt arī ar otru mobilo sakaru operatoru — TELE 2.

Aivars Droiskis, "Latvijas pasta" ģenerāldirektors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!