• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 7. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.2008., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170850

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kopsavilkums par Saeimas 2008. gada 7. februāra sēdi

Vēl šajā numurā

14.02.2008., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 7. februāra sēdi

 

1. Izskatīja deputāta A.Mirska iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Mirskim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 7.februārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte S.Kalniete izstājusies no frakcijas “Jaunais laiks”. Saeimas datubāzē tiks izdarīti attiecīgi grozījumi.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Čepāne izstājusies no frakcijas “Jaunais laiks”. Saeimas datubāzē tiks izdarīti attiecīgi grozījumi.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Sociālo un darba lietu komisijas Sociālās drošības apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte A.Barča, bet par sekretāri – deputāte S.Bendrāte.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts O.Spurdziņš iekļauts Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma izstrādes apakškomisijas sastāvā.

6. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: S.Kalnietei (Saeimas 24.janvāra sēdē); V.Ščerbatiham (Saeimas 24.janvāra sēdē); I.Druvietei (Saeimas 7.februāra sēdē).

7. Pieņēma zināšanai izglītības un zinātnes ministres T.Koķes iesniegumu par 9.Saeimas deputātu V.Ščerbatihu.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ē.Zommerei, delegācijas vadītājas vietniekam J.Reiram un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Luksemburgu no 2008.gada 6.marta līdz 9.martam;

2) Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dz.Rasnačam, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai V.Paeglei un delegācijas sekretārei S.Paurai uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 16.februāra līdz 19.februārim;

3) EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Eglītim, delegācijas loceklim G.Laicānam un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Vīni (Austrija) no 2008.gada 20.februāra līdz 23.februārim;

4) Protokola nodaļas vadītājas vietniecei Z.Rukmanei uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 10.februāra līdz 12.februārim;

5) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas loceklim N.Kabanovam un delegācijas sekretārei K.Miņko uz Romu (Itālija) no 2008.gada 14.februāra līdz 16.februārim.

 

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!