• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 4. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.2008., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170849

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 7. februāra sēdi

Vēl šajā numurā

14.02.2008., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 4. februāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Pabrika iesniegumu ar atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Pabrikam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 14.februārī.

3. Izskatīja deputāta Dz.Zaķa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Dz.Zaķim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 7.februārī.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 7.februāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 7.februārī plkst. 17.00.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 4.februāra līdz 10.februārim.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.A.Krauklis ievēlēts par Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāja biedru.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Pabriks ievēlēts par deputātu grupas sadarbībai ar Japānas parlamentu priekšsēdētāju.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte S.Bendrāte vēlas darboties deputātu grupā “Eiropas parlamentārieši Āfrikai”.

10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte S.Ķikuste vēlas darboties deputātu grupā “Eiropas parlamentārieši Āfrikai”.

11. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts K.Šadurskis izstājies no frakcijas “Jaunais laiks”. Saeimas datubāzē tiks izdarīti attiecīgi grozījumi. Vienlaikus Prezidijs vērsa uzmanību uz to, ka deputāts K.Šadurskis zaudē arī frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amatu.

12. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Druviete izstājusies no frakcijas “Jaunais laiks”. Saeimas datubāzē tiks izdarīti attiecīgi grozījumi.

13. Pieņēma zināšanai informāciju, ka izveidota Sociālo un darba lietu komisijas Sociālās drošības apakškomisija.

14. Pieņēma grozījumu Saeimas Prezidija 2008.gada 17.janvāra lēmumā “Par Saeimas frakcijām un komisijām nepieciešamo finanšu līdzekļu piešķiršanu līgumdarbiem, saimnieciskajiem un reprezentācijas izdevumiem 2008.gadā”.

15. Nolēma konceptuāli atbalstīt Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ē.Zommeres iesniegumu par Baltijas asamblejas, Ziemeļu padomes un Beniluksa starp­parlamentu konsultatīvās padomes kopīgi rīkoto trīspusējo konferenci 2008.gada 25.aprīlī.

16. Apstiprināja komandējumus:

1) Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas loceklei I.Circenei uz Ņujorku (Amerikas Savienotās Valstis) no 2008.gada 25.februāra līdz 1.martam;

2) Juridiskā biroja juridiskajai padomniecei A.Pērsmanei uz Madridi (Spānija) no 2008.gada 17.februāra līdz 1.martam;

3) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai V.Paeglei un konsultantam Ģ.Ostrovskim uz Ļubļanu (Slovēnija) no 2008.gada 17.februāra līdz 19.februārim;

4) Tehnikas nodaļas vadītājam G.Grigoram, radioelektronikas inženierim J.Balodim, Informācijas nodaļas datortehnikas speciālistiem M.Eglītim un K.Groskaufmanim uz Hannoveri (Vācija) no 2008.gada 6.marta līdz 10.martam;

5) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam J.Dalbiņam un konsultantam R.Vikmanam uz Skopji (Maķedonija) no 2008.gada 17.februāra līdz 19.februārim.

 

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!