• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.02.2008., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170444

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 5.februārī

Vēl šajā numurā

06.02.2008., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV06VAKS.JPG (51701 bytes)• 4.februārī notika gadskārtējā Mentoringa diena un izcilāko biznesa darbaudzinātāju apbalvošana. Šis sarīkojums ir biedrības “Līdere” un Aivas Vīksnas auklējums. Intervijā ar Aivu Vīksnu gan par misijas apziņu – palīdzēt jaunajiem, gan par nodokļu brīvdienām un biznesa atbalstu tad, kad nauda ir, bet trūkst ideju.

• Turpinām skaidrot par Civilās aizsardzības plāna izstrādi uzņēmumos.

• Šis gads daudziem pašnodarbinātajiem, kuri ar uzņēmumiem līdz šim slēdza uzņēmuma līgumu, sākās ar nepatīkamu jaunumu – darba devēji, ar kuriem darba attiecības līdz šim bija noformētas kā pašnodarbinātajiem, informēja par šāda veida sadarbības pārtraukšanu, iesakot pašiem darba ņēmējiem meklēt citu darba attiecību veidu.

“Komersanta Vēstnesis” Finanšu ministrijai lūdza skaidrojumu par 2007.gada 8.novembrī Saeimā pieņemto likuma grozījumu motīviem, lai darbinieki/pašnodarbinātie zinātu, kāpēc līdzšinējās attiecības vairs nav pieļaujamas.

• Jau janvārī ir jārezervē naktsmītnes Jāņu naktij Latvijas reģionos, citādi vietas ir jau aizņemtas. Tūrisma biznesa eksperti norāda – tas neveicina Latvijas tūrisma atvērtību ārzemju viesiem, taču iezīmē arī pozitīvu tendenci – tūrisma biznesā ir brīvas vietas, it īpaši vasaras sezonā pieprasījums pārsniedz tūrisma pakalpojumu piedāvājumu.

• Veiksmes stāsts par biznesa pārstāvjiem, kas citiem palīdz ar savām zināšanām un padomu, var īstenoties arī dzīvē. Biedrības “Līdere” mentoringa programmas pārstāvei puķu audzētājai Zanei Krēsliņai ir arī sava padomdevēja – SIA “Tagete” īpašniece Ilze Indriksone. Kā jaunai uzņēmējai sākt biznesa ceļu, kā veidojas padomdevēja un biznesa “skolnieces” attiecības, un ko par mācekles biznesa tvērienu saka mentore I.Indriksone?

“Komersanta Vēstneša” redakcija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!