• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Apmeklējot NBS Kājnieku skolu Alūksnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2008., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169971

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Uzturoties vizītē Itālijā un tiekoties ar Itālijas ārlietu ministru

Vēl šajā numurā

29.01.2008., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Apmeklējot NBS Kājnieku skolu Alūksnē

 

25.janvārī aizsardzības ministrs Vinets Veldre darba vizītē apmeklēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Kājnieku skolu Alūksnē.

NBS Kājnieku skolā aizsardzības ministrs iepazinās ar karavīru dienesta un mācību apstākļiem, skolas attīstības plāniem un aktualitātēm. NBS Kājnieku skolā V.Veldre tika iepazīstināts ar Zemessardzes 31.aizsardzībai no masu iznīcināšanas ieročiem bataljona galvenajiem uzdevumiem un Kājnieku skolā esošo medicīnas centru.

Vizītes ietvaros Alūksnē aizsardzības ministrs tikās ar Alūksnes pilsētas domes priekšsēdētāju Viktoru Litavnieku un Alūksnes rajona padomes priekšsēdētāju Laimoni Sīpolu. Pašvaldību pārstāvji augstu novērtēja līdzšinējo sadarbību ar Aizsardzības ministriju, bruņotajiem spēkiem, kā arī Jaunsardzes organizāciju. Tikšanās laikā tika apspriesta turpmākā sadarbība, tostarp sporta kompleksa būvniecība un dzīvojamā fonda attīstība NBS vajadzībām Alūksnē.

Aizsardzības ministrs V.Veldre un Nacionālo bruņoto spēku komandieris brigādes ģenerālis Juris Maklakovs piedalījās profesionālā militārā dienesta karavīra zvēresta došanas ceremonijā. Pēc ceremonijas V.Veldre un J.Maklakovs tikās ar karavīru vecākiem.

Aizsardzības ministrs, sveikdams jaunkareivja kursa absolventus, sacīja: “Tikko man bija iespēja iepazīties ar jūsu dienesta apstākļiem, mācību telpām un jūsu sekmēm, esmu patīkami pārsteigts. Novēlu jums arī turpmāk saglabāt centību un vēlmi pilnveidot savas zināšanas un prasmes.”

Nacionālo bruņoto spēku komandieris uzsvēra: “Šodien jūs esat spēruši pirmo nopietno soli, sākot profesionālā karavīra karjeru. Augsti vērtēju, ka esat izvēlējušies šo valstij nozīmīgo profesiju.”

 

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!