• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 17. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2008., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169616

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kopsavilkums par Saeimas 2008. gada 17. janvāra sēdi

Vēl šajā numurā

23.01.2008., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 17. janvāra sēdi

 

1. Izskatīja deputāta V.Ščerbatiha iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Ščerbatiham neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 17.janvārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes V.Paegles iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātei V.Paeglei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 17.janvārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts V.Stepaņenko, bet par komisijas priekšsēdētāja biedri – deputāte V.Muižniece.

4. Nolēma nodot Saeimas Juridiskajai komisijai Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai Augstākās tiesas priekšsēdētāja A.Guļāna iesniegumu par R.Namatēva atbrīvošanu no tiesneša amata.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas frakcijām un komisijām nepieciešamo finanšu līdzekļu piešķiršanu līgumdarbiem, saimnieciskajiem un reprezentācijas izdevumiem 2008.gadā.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputāti izmanto Saeimas autobāzes autotransportu”.

7. Apstiprināja komandējumus:

1) Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājai A.Barčai un komisijas loceklim V.Orlovam uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 21. un 22.janvārī;

2) Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāja biedram V.A.Krauklim uz Ļubļanu (Slovēnija) no 2008.gada 20.janvāra līdz 22.janvārim;

3) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas loceklim N.Kabanovam un delegācijas sekretārei K.Miņko uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 20.janvāra līdz 22.janvārim.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa, delegācijas locekļu J.Dobeļa, I.Circenes, V.Stepaņenko, A.Rugātes, B.Cileviča un delegācijas sekretāra M.Olekša komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 19.janvāra līdz 25.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!