• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 14. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2008., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169615

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 17. janvāra sēdi

Vēl šajā numurā

23.01.2008., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 14. janvāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 12 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 17.janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 14.janvāra līdz 20.janvārim.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par 1991.gada barikāžu atcerei veltītajiem pasākumiem 2008.gada janvārī.

5. Pieņēma zināšanai Tautas partijas frakcijas priekšsēdētāja M.Kučinska iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts A.Kalvītis darbu turpinās Saeimas Tautas partijas frakcijā.

6. Pieņēma zināšanai Tautas partijas frakcijas priekšsēdētāja M.Kučinska iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts O.Spurdziņš darbu turpinās Saeimas Tautas partijas frakcijā.

7. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai deputāta J.Dalbiņa iesniegumu par deputāta atalgojuma izmaksu Saeimā sakarā ar Aizsardzības ministrijas parlamentārā sekretāra darba pienākumu pildīšanas izbeigšanu.

8. Nolēma nodot Izglītības, kultūras un zinātnes komisijai deputātes B.Rivžas iesniegumu, kurā viņa lūdz atbrīvot no Augstākās izglītības padomes locekļa amata.

9. Apstiprināja Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju komandējumu plānu 2008.gadam.

10. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas rīkotajiem 1991.gada barikāžu atcerei veltītajiem pasākumiem 2008.gada 18.janvārī.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas vietniekam J.Reiram un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 20.janvāra līdz 23.janvārim;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Bērziņam, delegācijas locekļiem J.Dobelim, I.Circenei, V.Stepaņenko, A.Rugātei, B.Cilevičam un delegācijas sekretāram M.Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 19.janvāra līdz 25.janvārim.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas sekretāra, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Dz.Rasnača, EDSO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa G.Laicāna, Saeimas deputāta V.Orlova un EDSO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas sekretāra I.Aizstrauta komandējumu uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 2.janvāra līdz 7.janvārim.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas locekļa N.Ušakova un Eiropas lietu komisijas locekļa J.Eglīša komandējumu uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 2.janvāra līdz 7.janvārim.

14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja J.Strazdiņa, priekšsēdētāja biedra J.Dukšinska, komisijas locekļa S.Fjodorova, vecākās konsultantes S.Lezdiņas, konsultanšu E.Baldiņas, S.Ganzburgas, tehniskās sekretāres M.Jokstes un Stenogrammu nodaļas vecākā tulka S.Strikauskas komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 21.janvāra līdz 23.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!