• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente - pēc vizītes Liepājā darba vizītē Ventspilī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.1999., Nr. 328/329 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16887

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Krievu nacionālās kultūras autonomijas principi un mehānismi

Vēl šajā numurā

06.10.1999., Nr. 328/329

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— pēc vizītes Liepājā darba vizītē Ventspilī

V1.JPG (59191 BYTES)V2.JPG (20641 BYTES) Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 5. oktobrī, turpinot Kurzemes apmeklējumu, iepazinās ar Jūrkalni, saimniecību "Lūķi", kur prezidenti sagaidīja suitu sievas. Māju saimniece Envija Indāne stāstīja Valsts prezidentei par Jūrkalnes vēsturi un ieražām.

Pēc Jūrkalnes apmeklējuma V.Vīķe-Freiberga devās uz Ventspili. Pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs iepazīstināja Valsts prezidenti ar ostas akvatoriju, informējot, ka osta, kas pēc apjoma ir četrpadsmitā lielākā Eiropā, pašlaik izmanto 50 procentus no savām iespējām.

Ventspils apmeklējuma laikā Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga ostas piestātnē nolika ziedus pie pieminekļa zvejniekiem un jūrniekiem, kuru kaps — jūras dzelmē (kreisajā attēlā).

Ventspils augstskolā Valsts prezidente uzrunāja rektoru, mācībspēkus un studentus. Tikšanās gaitā pārspriests pašreizējais augstskolu finansējums, kā arī pašvaldības iespējas atbalstīt sava reģiona augstāko mācību iestādi.

Sarunā ar Ventspils domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu (labajā attēlā) un pilsētas domes vadību V.Vīķe-Freiberga apsprieda jautājumus, kas saistīti ar pilsētas attīstību, vides aizsardzību un Latvijas ārpolitikas prioritātēm.

Valsts prezidenta preses dienests

Foto: A.F.I.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!