• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Polijas ārlietu ministrs - pie Valsts prezidentes; - pie Ministru prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.1999., Nr. 356/357 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16830

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Endzelīns un Gēte, un Elksne

Vēl šajā numurā

29.10.1999., Nr. 356/357

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Polijas ārlietu ministrs:

— pie Valsts prezidentes

V.JPG (22775 BYTES) Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 28.oktobrī, tikās ar Polijas ārlietu ministru Broņislavu Geremeku Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Valsts prezidente un Polijas ārlietu ministrs pārrunāja ES un NATO paplašināšanās gaitu, kā arī abu valstu sadarbību.

B.Geremeks atzinīgi novērtēja Eiropas Komisijas ziņojumu, kurā Latvijas attīstība novērtēta pozitīvi. Polijas ārlietu ministrs pauda cerību, ka ES dalībvalstu vadītāju sanāksmē Helsinkos visas kandidātvalstis tiks uzaicinātas uz sarunām par iestāšanos ES, kas likvidētu šķirtni starp pirmās un otrās grupas valstīm virzībā uz ES un pavērtu jaunas sadarbības iespējas starp Latviju un Poliju.

Pārrunājot NATO paplašināšanos, Polijas ārlietu ministrs pauda noteiktu atbalstu Latvijas iestājai Ziemeļatlantijas aliansē, uzsverot, ka Polija ir gatava informēt Latviju par iestāšanās gaitā gūto pieredzi.

Abas amatpersonas pārsprieda Polijas un Latvijas sadarbību transporta infrastruktūras un robežapsardzes jomā. V.Vīķe–Freiberga atzinīgi novērtēja šādu sadarbību, kas veicinātu tūrismu un sekmētu noziedzības līmeņa samazināšanu.

Valsts prezidenta preses dienests

— pie Ministru prezidenta

A1.JPG (19124 BYTES) Ministru prezidents Andris Šķēle vakar, 28.oktobrī, tikās ar Polijas ārlietu ministru Broņislavu Geremeku Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!