• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieka Andorā akreditāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2007., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166252

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Džordža Māršala Eiropas drošības studiju centru

Vēl šajā numurā

14.11.2007., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieka Andorā akreditāciju

 

Vēstnieks Jānis Kārkliņš 12.novembrī iesniedza akreditācijas rakstu Andoras līdzprincim, Urželas bīskapam Hoanam Enrikam Vivem Sicilijam, tādējādi kļūstot par nerezidējošo vēstnieku Andorā.

Pēc akreditācijas ceremonijas vēstniekam notika saruna ar Andoras ārlietu ministri Metriksellu Mateu Pi, kuras laikā tika apspriestas Latvijas un Andoras divpusējās attiecības un ES aktuālie notikumi. Abas puses vienojās nākotnē likt akcentu uz divpusējo sadarbību kultūras un tūrisma jomās.

Vēstnieka akreditācijas procedūra Andorā tiks pabeigta pēc tam, kad akreditācijas vēstule tiks iesniegta otram Andoras līdzprincim – Francijas prezidentam Nikolā Sarkozī.

Kopš 1.septembra Jānis Kārkliņš ir Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Francijā. Vēstniekam ir plaša pieredze daudzpusējā diplomātijā. No 2000. līdz 2007.gada augustam Jānis Kārkliņš bija Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks, pastāvīgais pārstāvis ANO Ženēvā. Vēstnieks vadījis Pasaules informācijas sabiedrības samita sagatavošanas komitejas darbu, bijis Starptautiskās migrācijas organizācijas padomes priekšsēdētājs un pilda Piešķiramo interneta vārdu un numuru korporācijas (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers ) Valdības padomdevēju komitejas priekšsēdētāja funkcijas.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!