• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Filipīnu vēstnieces iepazīšanās vizīti pie Saeimas priekšsēdētāja. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2007., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166250

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas vēstnieka Andorā akreditāciju

Vēl šajā numurā

14.11.2007., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Filipīnu vēstnieces iepazīšanās vizīti pie Saeimas priekšsēdētāja

 

Otrdien, 13.novembrī, Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tikās ar Filipīnu Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Mariju Zeneidu Angaru Kolinsoni (Maria Zeneida Angara Collinson), kura bija ieradusies iepazīšanās vizītē.

Saeimas priekšsēdētājs sveica Filipīnu vēstnieci Saeimā un atzina, ka attiecības starp valstīm ir labas un jāturpina tās pilnveidot. Savukārt Filipīnu vēstniece, uzsverot parlamentāro sakaru nozīmi abu valstu attiecību veidošanā, atzīmēja līdzšinējo veiksmīgo sadarbību starp Latvijas un Filipīnu parlamentiem. Puses pārrunāja arī iespējamo Latvijas parlamenta delegācijas vizīti Filipīnās, kā arī minēja bijušās Saeimas priekšsēdētājas Ingrīdas Ūdres vizīti Filipīnās 2005.gadā. Tiekoties puses pieskārās valstu sadarbībai starptautiskajās organizācijās, lai risinātu migrācijas un drošības politikas jautājumus.

Atzīmējot abu valstu straujo ekonomisko attīstību, Filipīnu vēstniece atzina, ka abām valstīm ir kopīgas intereses, piemēram, uzņēmējdarbības attīstīšana. G.Daudze minēja Latvijas stratēģiski izdevīgo stāvokli un nodokļu politiku kā priekšnosacījumus veiksmīgai starptautiskajai uzņēmējdarbībai mūsu valstī. Tika pārrunāta arī iespējamā sadarbība tūrisma, kultūras un izglītības jomā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!