• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Spānijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2007., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165316

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par debatēm pirms ES un Krievijas galotņu tikšanās

Vēl šajā numurā

26.10.2007., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Spānijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas priekšsēdētāju

 

24.oktobrī Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tikās ar Spānijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Paulino Gonsalesu Fernandesu–Koruhedo (Paulino González Fernández–Corugedo), kas bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Tikšanās laikā G.Daudze un P.G.Fernandess–Koruhedo atzina, ka attiecības starp abām valstīm ir labas, un pauda cerību, ka divpusējais dialogs turpinās sekmīgi attīstīties. Puses bija vienisprātis, ka dalība Eiropas Savienībā (ES) un NATO abām valstīm sniedz papildu iespējas pilnveidot savstarpējos sakarus. Tika runāts arī par Lisabonā panākto vienošanos par ES Reformu līgumu un plāniem attiecībā uz šā līguma ratifikācijas gaitu.

Spānijas vēstnieks informēja par gaidāmajām parlamenta vēlēšanām 2008.gadā un sniedza ieskatu aktuālajos valsts iekšpolitikas jautājumos – vides aizsardzībā, transporta infrastruktūras uzlabošanā, sociālajā drošībā un terorisma apkarošanā.

Tikšanās noslēgumā Saeimas priekšsēdētājs uzaicināja Spānijas vēstnieku apmeklēt Saeimas 18.novembra svinīgo sēdi un uzsvēra, ka abām valstīm ir daudz kopīgu interešu, kas sekmēs turpmāko sadarbības attīstību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!