• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LR starptautiskie līgumi" - iznākusi 10.a un 10.b burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.1999., Nr. 347 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16523

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents: - atklājot konferenci par transnacionālo noziegumu apkarošanu; - sarunā ar Valsts prezidenti

Vēl šajā numurā

21.10.1999., Nr. 347

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"LR starptautiskie līgumi" — iznākusi 10.a un 10.b burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums dodas desmitā starptautisko līgumu burtnīca, kas šoreiz ir divās daļās: 10.a — latviešu valodā, 10.b — angļu valodā. Tajā ir viens starptautiskais dokuments — 1994.gadā Ženēvā parakstītais Preču zīmju līgums.

Līgumā noteikts, uz kurām zīmēm tas attiecas, kādas ziņas vai materiāli jāiekļauj pieteikumā, lūdzot reģistrēt preču zīmi, jautājumi par pieteikuma un reģistrācijas sadalīšanu, preču un/vai pakalpojumu klasifikāciju, īpašumtiesību maiņu, reģistrācijas spēkā esamības ilgumu un tās atjaunošanu. Preču zīmju līguma pielikumā ir astoņi noteikumi, kuros ietverti nosacījumi, kas piemērojami attiecībā uz pieteikumu, pārstāvību, pieteikuma datumu, spēkā esamību un atjaunošanu. Līgumam pievienoti astoņi starptautisko veidlapu paraugi. Piemēram, starptautiskā veidlapa Nr.1 — Zīmes reģistrācijas pieteikums; veidlapa Nr.3 — Vārda (vārdu) vai adreses (adresu) maiņas (maiņu) reģistrācijas iesniegums; veidlapa Nr.6 — zīmes reģistrācijas (reģistrāciju) vai reģistrācijas pieteikuma (pieteikumu) nodošanas akts; un citas.

Saskaņā ar Ārlietu ministrijas informāciju Preču zīmju līgums stāsies spēkā šā gada 28.decembrī.

Interesenti starptautisko līgumu burtnīcu var nopirkt "Latvijas Vēstneša" kioskā, Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā; laikraksta redakcijas Realizācijas daļā, Bruņinieku ielā 41; kā arī Mazās poligrāfijas daļā, Bruņinieku ielā 36—1.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!