• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 18. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.10.2007., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165200

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 22. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

25.10.2007., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 18. oktobra sēdē

 

1. Prezidijs nolēma atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas V.Paegles iesniegumu par atļauju Saeimas Eiropas lietu komisijai sagatavot projekta pieteikumu dalībai konkursā uz Tvininga projekta “Atbalsts Moldovas parlamentam” realizāciju Moldovas parlamentā.

2. Prezidijs nolēma atlikt uz nākamo sēdi Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja J.Dalbiņa iesniegumu par iespēju avansā finansēt Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas darbinieku vizīti Eiropas Parlamentā. Minētais dokuments nebija sagatavots atbilstoši kārtībai, kādā Saeimas Prezidijam iesniedzami dokumenti par komandējumu apstiprināšanu.

3. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai Ministru kabineta ziņojumu par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka A.Loskutova atbilstību amatam.

4. Izskatīja deputāta B.Cileviča iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 18.oktobra sēdē.

5. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam uz Belgradu (Serbija) no 2007.gada 27.oktobra līdz 30.oktobrim;

2) Saeimas kancelejas direktoram M.Steinam, Dokumentu nodaļas vadītājai A.Vinterei, Informācijas nodaļas vadītājai A.Dūdiņai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Z.Deginam uz Viļņu (Lietuva) 2007.gada 19.un 20.oktobrī.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātu U.Auguļa, G.Blumberga, V.Ģīļa, J.Eglīša, J.Urbanoviča, V.Orlova, I.Klemetjeva, J.Reira un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja M.Trenča komandējumu uz Šauļiem (Lietuva) 2007.gada 19.oktobrī.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ē.Zommeres, delegācijas locekļa J.Reira un delegācijas sekretāres I.Putniņas komandējumu uz Oslo (Norvēģija) no 2007.gada 29.oktobra līdz 1.novembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!