• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pirmajiem starpministriju sarunu protokoliem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.1999., Nr. 345/346 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16487

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts budžetu 2000.gadam

Vēl šajā numurā

20.10.1999., Nr. 345/346

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pirmajiem starpministriju sarunu protokoliem

Vakar, 19.oktobrī, īpašu uzdevumu ministrs valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās Jānis Bunkšs parakstīja pirmo starpministriju sarunu protokolu par ministriju funkciju nodošanu jaunveidojamajām reģionālajām pašvaldībām.

Pirmo sarunu protokolu J.Bunkšs parakstīja ar zemkopības ministru Aigaru Kalvīti. Zemkopības ministrija ir piekritusi jaunveidojamajām reģionālajām pašvaldībām nodot profesionālās izglītības organizēšanas funkciju.

Šodien, 20.oktobrī, J.Bunkšs parakstīs starpministriju sarunu protokolu ar kultūras ministri Kārinu Pētersoni par tām funkcijām, kuras Kultūras ministrija gatava nodot jaunveidojamajām reģionālajām pašvaldībām, un kopā ar labklājības ministru Robertu Jurdžu izskatīs sarunu protokolu ar Labklājības ministriju.

Rīt ministrs plānojis izskatīt sarunu protokolus ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Ventu Balodi un satiksmes ministru Anatoliju Gorbunovu.

Dace Zvirbule, ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!