• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Taizemes Karalistes un Dienvidāfrikas Republikas vēstniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2007., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164814

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ASV vēstnieces uzrunu Latvijas Universitātē 16.oktobrī:

Vēl šajā numurā

17.10.2007., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Taizemes Karalistes un Dienvidāfrikas Republikas vēstniekus

 

21.JPG (16164 bytes)

22.JPG (14081 bytes)
Valsts prezidents Valdis Zatlers Rīgas pilī 16.oktobrī, akreditējot Taizemes Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Julapongu Nonsričaju (augšējā attēlā) un Dienvidāfrikas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Sofoniu Rapulani Makgetlu (apakšējā attēlā)
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers 16.oktobrī Rīgas pilī akreditēja Taizemes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Julapongu Nonsričaju (Jullapong Nonsrichai). Tikšanās laikā pārrunātas Latvijas un Taizemes divpusējās attiecības, kā arī sadarbība kultūrā un ekonomikā. Sarunas gaitā īpaši uzsvērta nepieciešamība attīstīt abu valstu sadarbību tūrismā. Taizemes vēstnieks informēja V.Zatleru par situācijas attīstību Taizemē un reģionā kopumā.

Valsts prezidents 16.oktobrī akreditēja arī Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Sofoniu Rapulani Makgetlu (Sophonia Rapulane Makgetla). Sarunas laikā Valsts prezidents un DĀR vēstnieks Latvijā pārrunāja abu valstu ekonomisko sadarbību un apsprieda iespējas attīstīt kultūras sadarbību. Tāpat vēstnieks informēja V.Zatleru par iekšpolitisko situāciju DĀR.

 

Valsts prezidenta preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!