• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas atbalstu Gruzijai starptautiskajā arēnā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2007., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164813

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par NATO spēku Eiropā komandiera oficiālo vizīti Latvijā 16.oktobrī

Vēl šajā numurā

17.10.2007., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas atbalstu Gruzijai starptautiskajā arēnā

 

Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Normans Penke 16.oktobrī tikās ar Gruzijas ārlietu ministra vietnieku Georgi Mandžgaladzi.

Gruzijas ārlietu ministra vietnieks pateicās par Latvijas sniegto atbalstu Gruzijai gan divpusējā līmenī, gan starptautiskajā arēnā. Īpaši G.Mandžgaladze pateicās par Latvijas nostāju 6.augustā Gruzijā notikušā incidenta saistībā, kā arī sniegto atbalstu, nosūtot ekspertu šā incidenta neatkarīgajai izmeklēšanai.

Tikšanās laikā G.Mandžgaladze atkārtoti apstiprināja Gruzijas ārlietu ministra Gelas Bezuašvili dalību 23.novembrī Rīgā plānotajā konferencē “Baltijas valstis un Eiropas kaimiņu politika”, uzsverot, ka šī konference būs nozīmīgs formāts, kura ietvaros būs iespējams diskutēt arī par Gruzijas reformu procesu, integrējoties Eiropā. Gruzijas un NATO attiecību saistībā G.Mandžgaladze apstiprināja, ka Gruzija turpinās aktīvi pildīt visas nepieciešamās reformas, lai varētu saņemt rīcības plānu dalībai NATO.

N.Penke apstiprināja, ka Latvija arī turpmāk aktīvi atbalstīs Gruziju kā divpusējā, tā arī starptautiskajā līmenī, kā arī aicināja Gruziju vairāk informēt ES un NATO dalībvalstis par tās sasniegumiem reformu jomā.

14.un 15.oktobrī Gruzijas ārlietu ministra vietnieks G.Mandžgaladze piedalījās Rīgā notikušajā starptautiskajā konferencē.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!