• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas un Beniluksa valstu ārlietu ministru tikšanos Majoros 2. un 3.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2007., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164195

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstu valdību vadītāju tikšanos Dikļos 2. un 3.oktobrī

Vēl šajā numurā

04.10.2007., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas un Beniluksa valstu ārlietu ministru tikšanos Majoros 2. un 3.oktobrī

 

Otrdien un trešdien, 2. un 3.oktobrī, lai diskutētu par Eiropas Savienības mazo un vidējo valstu sadarbību un lomu pēc Latvijas ārlietu ministra iniciatīvas Jūrmalā tikās Baltijas un Beniluksa (“3+3”) valstu ārlietu ministri.

Attēlā, pirms preses konferences 3.oktobrī Majoros: Nīderlandes Karalistes ārlietu ministrs Maksims Ferhāgens, Lietuvas Republikas ārlietu ministrs Petrs Vaitiekūns, Beļģijas Karalistes premjerministra vietnieks Vinsents van Kvikenborns, Latvijas Republikas ārlietu ministrs Artis Pabriks, Igaunijas Republikas ārlietu ministrs Urmass Paets un Luksemburgas Lielhercogistes ārlietu un imigrācijas lietu ministrs Žans Aselborns.

Foto: Ansis Starks, A.F.I.

Tikšanās laikā apspriesta gan politiskā, gan ekonomiskā sadarbība, kā arī sadarbība enerģētikas politikas jomā. Liela uzmanība pievērsta arī kaimiņvalstu politiskajām attiecībām un attiecībām ar Krieviju. Šī ir pirmā Baltijas un Beniluksa valstu tikšanās ārlietu ministru līmenī un paredzems, ka šādas tikšānās kļūs par ikgadēju tradīciju.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!