• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas tūrisma prezentāciju Prāgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.1999., Nr. 337/340 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16367

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Itālijas sadarbību

Vēl šajā numurā

14.10.1999., Nr. 337/340

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas tūrisma prezentāciju Prāgā

Vakar, 13.oktobrī, Latvijas Republikas vēstniecībā Prāgā notika Latvijas tūrisma prezentācija. Tas ir viens no vēstniecības rīkotajiem pasākumiem Latvijas biznesa aktīvai attīstībai un Latvijas tēla popularizēšanai Viduseiropas valstīs.

Pasākumā piedalījās Latvijas vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Vents Balodis un Čehijas reģionālās attīstības ministrs Jaromirs Cizaržs. Latviju pasākumā pārstāvēja Latvijas tūrisma attīstības aģentūra, Latvijas tūrisma asociācija, Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta ekonomiskās attīstības pārvalde, Kurzemes — Zemgales tūrisma padome, Jūrmalas kūrortu un tūrisma informācijas centrs, tūrisma aģentūras "Latvia Tours", "Via Rīga", kā arī viesnīcas "Latvija", "De Rome", "Radisson SAS Daugava" .

No Čehijas puses prezentācijā piedalījās Prāgas pilsētas domes pārstāvji, kā arī ap 50 Čehijas tūrisma firmu, tai skaitā lielākās — "Fischer" un "Čedok".

Kontaktbiržas laikā Latvijas vēstniecības Kultūras centrā tika demonstrēta Čehijas televīzijas uzņemtā dokumentālā filma "Latvijas dziesma" — čehu skatījums uz Latviju. Filmā atainots abu tautu emocionālais tuvums un kopīgās intereses.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!