• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Itālijas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.1999., Nr. 337/340 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16366

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Lietuvas sadarbību

Vēl šajā numurā

14.10.1999., Nr. 337/340

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Itālijas sadarbību

Vakar, 12. oktobrī, Romā notika Latvijas un Itālijas ekonomiskās sadarbības darba grupas otrā sanāksme. Latvijas delegāciju vadīja Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš, bet Itālijas delegāciju — Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Umberto Ranjēri.

Sanāksmes laikā abas puses vienojās aktīvi turpināt iesākto sadarbību investīciju un tirdzniecisko sakaru veicināšanā mašīnbūves, informācijas tehnoloģijas, kokapstrādes un citās rūpniecības nozarēs, mazo un vidējo uzņēmumu attīstībā, kā arī transportā, tūrismā un reģionālajā sadarbībā. Itālijas puse apstiprināja tās nodomu atvērt biznesa informācijas centru Rīgā, kā arī piedāvāja sarīkot Boloņā prezentāciju par biznesa iespējām Latvijā.

Latvijas puse ierosināja lielāku uzmanību veltīt starpreģionu sadarbībai un uzaicināja Itālijas pusi piedalīties Valmieras forumā nākamā gada jūnijā.

Itālijas puse pauda pārliecību, ka Eiropas Savienības Helsinku sanāksme gada nogalē pieņems lēmumu par iestāšanās sarunu uzsākšanu ar Latviju, un abas puses atzīmēja ciešākas sadarbības nozīmi Eiropas paplašināšanas kontekstā.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!