• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atbalstu Gruzijai tās gaisa telpas pārkāpumu sakarā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.2007., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161840

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta komandieru svinīgo maiņu

Vēl šajā numurā

15.08.2007., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atbalstu Gruzijai tās gaisa telpas pārkāpumu sakarā

 

Gruzijas ārlietu ministrs Gela Bezuašvili 14.augustā telefonsarunā ar Latvijas ārlietu ministru Arti Pabriku izteica pateicību par politisku atbalstu, Latvijai nosodot 6.augustā Gruzijā notikušo incidentu, kura laikā pie Citelubani ciema Gori pilsētas tuvumā tika nomesta raķete. Tāpat Gruzijas ārlietu ministrs augstu novērtēja Latvijas lēmumu nosūtīt savu ekspertu dalībai starptautiskajā neatkarīgajā komisijā, kas izmeklē Gruzijā notikušo incidentu.

Eksperts no Latvijas Aizsardzības ministrijas – seržants Andris Tamans – uz Gruziju devās 11.augustā, un paredzams, ka Gruzijā uzturēsies līdz incidenta izmeklēšanas beigām. Jau iepriekš A.Pabriks asi nosodīja notikušo incidentu un uzsvēra incidenta apstākļu neatkarīgas izmeklēšanas un adekvātas starptautiskās sabiedrības reakcijas nepieciešamību. Eiropas Savienības prezidējošā valsts Portugāle ES vārdā ir paudusi bažas par notikušo incidentu, kā arī uzsvērusi steidzamas un neatkarīgas visu incidenta apstākļu izmeklēšanas nepieciešamību.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!