• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.2007., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161687

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Latvijas Bankas prezidentu

Vēl šajā numurā

10.08.2007., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības pārstāvjiem

 

8.augustā Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) pārstāvjiem.

Ministru prezidents atzina, ka jāveic nopietnas reformas veselības aprūpē, vienlaikus sabalansējot tās ar makroekonomikas stabilitāti. Veselības aprūpe ir viena no tautsaimniecības nozarēm, kurā jārisina problēmas un jāpaaugstina darbinieku atalgojums, taču tas jādara sabalansēti, lai neizraisītu strauju inflācijas paaugstināšanos, atzīmēja Ministru prezidents.

Valdības vadītājs un Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības pārstāvji bija vienisprātis, ka veselības aprūpe ir nozīmīga tautsaimniecības daļa un ka jāuztur aktīvs dialogs starp valdību un medicīnas darbiniekiem, lai uzlabotu pašreizējo situāciju.

Ministru prezidents apliecināja savu līdzdalību veselības aprūpes problēmu risināšanā un atzina, ka nepieciešama nopietnāka apspriede par aktuālajiem jautājumiem. Puses vienojās, ka LVSADA augusta beigās turpinās iesākto dialogu ar veselības ministru Vinetu Veldri un Ministru prezidenta padomnieci sociālajos jautājumos Ilzi Stobovu.

Tikšanās laikā tika pārrunāta esošā situācija Latvijas veselības aprūpē, raksturīgākās problēmas un nepieciešamās pārmaiņas tajā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!