• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 4.oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.1999., Nr. 325/327 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16158

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrs: - tiekoties ar Turcijas aizsardzības ministru

Vēl šajā numurā

05.10.1999., Nr. 325/327

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 4.oktobra sēdē

Ministru kabineta Komitejā akceptēts noteikumu projekts "Pedagogu profesiju un amatu saraksts".

Akceptēts noteikumu projekts "Valsts atzītu vispārējās izglītības dokumentu izsniegšanas kritēriji, kārtība un formas".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Obligāto izglītības vecumu sasniegušo bērnu uzskaites kārtība". Uzskaite tiks veikta un precizēta katru gadu atbilstoši vienotam paraugam, un tā attieksies uz bērniem vecumā no sešiem līdz astoņpadsmit gadiem, kuri nav ieguvuši obligāto pamatizglītību.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 13.maija rīkojumā Nr.232 "Par Valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izlietošanas programmu 1999.gadam".

Par noteikumu projektu "Noteikumi par ārvalstī dienošo aktīvā militārā dienesta karavīru un ierindas dienesta zemessargu daļēju valsts apgādi". Tie noteiks piemaksu, kompensāciju raksturu un apjomu, kā arī daļējās valsts apgādes apjomu aktīvā militārā dienesta karavīriem un ierindas dienesta zemessargiem, kas dien ārvalstī ilgāk par 30 dienām.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu likumā "Par valsts sociālo apdrošināšanu" un grozījumu projektu Ministru kabineta 1998.gada 6.janvāra noteikumos Nr.3 "Noteikumi par valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām no valsts pamatbudžeta un valsts sociālās apdrošināšanas speciālajiem budžetiem".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par ieguldījumu bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Valsts informācijas tīkla aģentūra" pamatkapitālā". Rīkojuma projekts paredz ieguldīt bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Valsts informācijas tīkla aģentūra" pamatkapitālā par Valsts ieņēmumu dienesta investīciju projekta "Valsts ieņēmumu un muitas politikas īstenošanas informātikas sistēma" līdzekļiem iegādātos pamatlīdzekļus, to sastāvdaļas un programmnodrošinājumu 524 920 latu vērtībā.

Komiteja akceptēja noteikumus "Kārtība, kādā tiek apturēta saimnieciskā darbība, ja nav nodrošināta ar nodokļiem un nodevām apliekamo objektu pareiza un galīga uzskaite".Tie attiecas uz fiziskām un juridiskām personām vai šādu personu grupām, kuras veic saimniecisko darbību Latvijā.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1995.gada 8.augusta noteikumos Nr.248 "Likuma "Par uzņēmumu ienākuma nodokli" normu piemērošanas noteikumi". Grozījumi nepieciešami, lai saskaņotu noteikumu normas ar grozījumiem likumā "Par uzņēmumu ienākuma nodokli".

Akceptēts noteikumu projekts "Valsts civildienesta pārvaldes nolikums". Valsts civildienesta pārvalde būs īpašu uzdevumu ministra valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde, kas īstenos valsts politiku valsts civildienesta jomā.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Darba drošības un veselības aizsardzības noteikumi, strādājot ar displeju". Tie noteiks prasības darba drošībā un veselības aizsardzībā, kuras jāievēro, strādājot ar displeju — ierīci, kas ar ekrāna starpniecību dod iespēju ievadīt datorā un izvadīt no tā tekstu un dažādu veidu grafisku informāciju.

Akceptēts noteikumu projekts "Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā". Noteikumi izstrādāti, ievērojot esošo braukšanas maksas atvieglojumu kārtību, kā arī EK normatīvo aktu prasības.

Akceptēts noteikumu projekts "Konsultatīvās padomes ārējās ekonomiskās politikas koordinācijas jautājumos nolikums". Padome būs institūcija, kuras darbības mērķis ir sekmēt tiešu, nepastarpinātu starpministriju, citu valsts un pašvaldību un nevalstisko institūciju sadarbību vienotas ārējās ekonomiskās politikas veidošanā un īstenošanā.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Augkopības produkcijas kvalitātes valsts kontroles dienesta izveidošanu". Augkopības produkcijas kvalitātes valsts kontroles dienestu paredzēts izveidot uz Zemkopības ministrijas pakļautībā esošās Pārtikas produkcijas kvalitātes valsts inspekcijas un Valsts labības inspekcijas bāzes.

Valdības preses departaments

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!