• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot Valsts robežsardzes augstāko apbalvojumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.06.2007., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/159514

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

27.06.2007., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot Valsts robežsardzes augstāko apbalvojumu

 

02.JPG (15609 bytes)
Vakar, 26.jūnijā, Rīgas pilī Valsts robežsardzes priekšnieka pienākumu izpildītājs ģenerālis Ēriks Ivanovs pasniedza Valsts prezidentei Vairai Vīķei-Freibergai Valsts robežsardzes augstāko apbalvojumu – pirmās šķiras Atzinības krustu par izcilu ieguldījumu Latvijas robežas sargāšanā
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Vakar Rīgas pilī Valsts robežsardzes priekšnieka pienākumu izpildītājs ģenerālis Ēriks Ivanovs pasniedza Valsts prezidentei Vairai Vīķei-Freibergai Valsts robežsardzes augstāko apbalvojumu – pirmās šķiras Atzinības krustu – “par izcilu ieguldījumu Latvijas robežas sargāšanā”.

Saņemot apbalvojumu, prezidente pateicās par augsto godu: “Visas prezidentūras laikā esmu uzskatījusi, ka man un Valsts robežsardzei ir līdzīgs uzdevums: sargāt mūsu dzimto zemi, man gādājot par valsts drošību un tās attīstību un robežsardzei – par Latvijas robežas fizisko drošību, tāpēc esmu bijusi vienmēr dziļi ieinteresēta Valsts robežsardzes attīstībā. Man ir bijis prieks kalpot Latvijai un sadarboties ar jums.”

Prezidentei tika pasniegta arī pirmā Valsts robežsardzes emblēma.

Abas puses tikšanās laikā pārrunāja Šengenas līguma ieviešanas gaitu, nelegālās imigrācijas apkarošanu un korupcijas izskaušanu, kā arī Valsts robežsardzes apmācības procesu.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!