• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Krievijas Valsts domes deputātu vizīti Latvijā 11.-15.jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.2007., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/159010

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Savienības Vispārējo lietu un ārējo attiecību padomes sanāksmi Luksemburgā

Vēl šajā numurā

19.06.2007., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Krievijas Valsts domes deputātu vizīti Latvijā 11.–15.jūnijā

 

15.jūnijā deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu priekšsēdētājs Dainis Turlais tikās ar Krievijas Federācijas Valsts domes deputātu grupas sadarbībai ar Latvijas Republikas Saeimu delegāciju, lai apkopotu vizītes rezultātus.

Tikšanās laikā puses atzina, ka Latvijas un Krievijas attiecības ir konstruktīvas un draudzīgas, un pauda pārliecību, ka arī turpmāk veiksmīgi tiks risināti vairāki sadarbības jautājumi, tostarp līgumtiesiskās bāzes pilnveidošana un konkrēta rīcības plāna izstrāde. Puses uzvēra, ka īpaši jāatzīmē parlamentārā sadarbība starp Saeimu un Krievijas Valsts domi, kam ir liels attīstības potenciāls nākotnē, sevišķi parlamentu sadarbības grupu līmenī.

Krievijas Federācijas Valsts Domes deputātu grupas sadarbībai ar Saeimu delegācija A.Starkova vadībā oficiālā vizītē Latvijā pēc Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu ielūguma uzturējās no 11. līdz 15.jūnijam. Vizītes laikā delegācijas locekļi tikās ar Saeimas sekretāra biedru Andreju Klementjevu, Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju Jāni Šmitu, Ārlietu komisijas, Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas un Tautsaimniecības komisijas deputātiem, kā arī ar deputātu grupu sadarbībai ar Krievijas parlamentu. Delegācija tikās arī ar tiesībsargu Romānu Apsīti, izglītības un zinātnes ministri Baibu Rivžu, Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietas izpildītāju Maiju Maniku, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieku Jāni Dineviču, Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju Raimondu Munkevicu, Rīgas un visas Latvijas metropolītu Aleksandru, Latvijas tatāru un baškīru kultūras biedrības “Čišma” un krievu kopienas Latvijā pārstāvjiem, kā arī apmeklēja Rīgas 10.vidusskolu. Vizītes laikā delegācijas koordinators Anatolijs Starkovs un Valsts domes Sieviešu, ģimenes un bērnu lietu komitejas priekšsēdētāja pirmā vietniece Tamāra Fraļcova sniedza interviju “Pirmajam Baltijas Kanālam”, TV5 un radio “Mix FM”.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!