• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 21. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.2007., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/157971

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 24. maija sēdē

Vēl šajā numurā

31.05.2007., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 21. maija sēdē

 

1. Sēdē izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2007.gada 24.maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu “Par dienu, kad rīkojamas Valsts prezidenta vēlēšanas”.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 21.maija līdz 27.maijam.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Circene iekļauta deputātu grupā sadarbībai ar Francijas parlamentu.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Circene iekļauta deputātu grupā sadarbībai ar Igaunijas parlamentu.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta deputātu grupa sadarbībai ar Īrijas parlamentu.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka nodibināta Juridiskās komisijas apakškomisija astoņu Saeimas deputātu sastāvā darbam ar Kriminālprocesa likumu un Tiesu iekārtas likumu.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Mirskis vēlas darboties deputātu grupās sadarbībai ar ASV, Kubas, Itālijas, Francijas, Turcijas, Grieķijas, Kazahstānas, Slovākijas, Kanādas, Īrijas, Portugāles, Japānas, Indijas, Polijas, Bulgārijas, Serbijas, Austrijas, Taivānas un Marokas parlamentiem.

10. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Vācijas parlamentu priekšsēdētājas S.Āboltiņas iesniegumu par VFR Bundestāga Vācijas un Baltijas valstu parlamentu sadarbības grupas delegācijas vizīti Latvijā. Prezidijs nolēma lūgt vizītes laiku un delegācijas locekļu skaitu saskaņot ar Saeimas Kanceleju.

11. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Itālijas parlamentu priekšsēdētājas I.Circenes iesniegumu par Itālijas parlamenta Itālijas un Latvijas parlamentu draudzības grupas delegācijas vizīti Latvijā. Prezidijs nolēma lūgt vizītes laiku un delegācijas locekļu skaitu saskaņot ar Saeimas Kanceleju.

12. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Grieķijas parlamentu priekšsēdētājas Ē.Zommeres iesniegumu par Grieķijas parlamenta Grieķijas un Latvijas parlamenta sadarbības grupas delegācijas vizīti Latvijā. Prezidijs nolēma lūgt vizītes laiku un delegācijas locekļu skaitu saskaņot ar Saeimas kanceleju.

13. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Kubas parlamentu priekšsēdētāja V.Agešina iesniegumu par delegācijas vizīti uz Kubu šā gada jūnijā.

14. Nolēma nodot Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai partijas “Jaunais laiks” frakcijas priekšsēdētāja A.K.Kariņa iesniegumu par Sandras Kalnietes kandidatūras izvirzīšanu Valsts prezidenta amatam.

15. Prezidijs nolēma atbalstīt un nodeva Saeimas Kancelejai Latvijas Televīzijas ģenerāldirektora J.Holšteina iesniegumu par mobilās studijas izvietošanu Saeimā Latvijas Valsts prezidenta vēlēšanu dienā.

16. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas priekšsēdētāja I.Emša vizītei Moldovā 2007.gada 24. un 25.aprīlī.

17. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: G.Daudzem (Saeimas 17.maija sēdē); B.Cilevičam (Saeimas 24.maija sēdē); I.Līdakam (Saeimas 17.maija sēdē).

18. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam I.Emsim, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam U.Bambem, Saeimas priekšsēdētāja politiskajam padomniekam V.Sileniekam un Stenogrammu nodaļas tulkam S.Strikauskai uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2007.gada 28.maija līdz 30.maijam;

2) Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vecākajai konsultantei G.Strautiņai un konsultantam A.Krustiņam uz Stokholmu (Zviedrija) no 2007.gada 7.jūnija līdz 10.jūnijam;

3) Ārlietu komisijas loceklei S.Kalnietei uz Briseli (Beļģija) no 2007.gada 3.jūnija līdz 5.jūnijam;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ē.Zommerei, delegācijas vadītājas vietniekam J.Reiram un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Luksemburgu no 2007.gada 14.jūnija līdz 17.jūnijam.

19. Prezidijs nolēma atlikt jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Sociālo un darba lietu komisijas sabiedrības veselības apakškomisijas priekšsēdētājam V.Ģīlim, apakš­komisijas locekļiem G.Daudzem un V.Orlovam uz Budapeštu (Ungārija) no 2007.gada 30.maija līdz 2.jūnijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!