• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 24. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.2007., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/ta/id/157970

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 28. maija sēdē

Vēl šajā numurā

31.05.2007., Nr. 87

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 24. maija sēdē

 

1. Izskatīja frakcijas PCTVL priekšsēdētāja J.Plinera iesniegumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu. Prezidijs uzdeva Saeimas Kancelejai sagatavot atbildi un nosūtīt deputātam J.Plineram izrakstu no 2007.gada 17.maija sēdes atbildēm uz deputātu jautājumiem.

2. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai izskatīšanai Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas V.Paegles iesniegumu par grozījumiem Eiropas lietu komisijas štatu sarakstā.

3. Nolēma nodot Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai Tautas partijas, Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas ceļš”, Zaļo un Zemnieku savienības un apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcijas izvirzīto Valda Zatlera kandidatūru Valsts prezidenta amatam.

4. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Kubas parlamentu priekšsēdētājam V.Agešinam, grupas priekšsēdētāja vietniekam V.Stepaņenko, grupas locekļiem M.Segliņam, I.Ribakovam un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantei K.Miņko uz Havanu (Kuba) no 2007.gada 10.jūnija līdz 18.jūnijam;

2) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājam J.Šmitam uz Strasbūru (Francija) no 2007.gada 3.jūnija līdz 6.jūnijam;

3) Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam U.Bambem un Saeimas sekretāra palīdzei B.Jansonei uz Stokholmu (Zviedrija) 2007.gada 31.maijā un 1.jūnijā.

5. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Bērziņa un vecākās konsultantes A.Ābolas komandējumu uz Permu (Krievija) no 2007.gada 27.maija līdz 29.maijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!