• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Slovākijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.2007., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/157045

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Parlamenta atbalstu Igaunijai konfliktā ar Krieviju

Vēl šajā numurā

11.05.2007., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Slovākijas vēstnieku

 

8.maijā Saeimas priekšsēdētājs Indulis Emsis tikās ar Slovākijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ivanu Špildu (Ivan Špilda).

Tikšanās laikā puses sprieda par maija beigās Bratislavā gaidāmo ikgadējo Eiropas Savienības dalībvalstu un kandidātvalstu parlamentu priekšsēdētāju konferenci, kurā Latviju pārstāvēs Saeimas priekšsēdētājs I.Emsis.

I.Emsis un vēstnieks pārrunāja arī iekšpolitisko un ekonomisko situāciju abās valstīs, kā arī pieskārās starptautiskajām aktualitātēm – Latvijas un Krievijas attiecību attīstībai, Eiropas Savienības enerģētikas politikai, Eiropas kaimiņu politikai un pēdējā laika notikumiem Ukrainā. Pārrunājot situāciju Igaunijā, Saeimas priekšsēdētājs akcentēja nepieciešamību uzturēt Baltijas valstu vienotību. Spriežot par Eiropas nākotni, tikšanās dalībnieki bija vienisprātis, ka svarīgi ir pilnveidot un sakārtot katras ES dalībvalsts makroekonomiskos rādītājus. Vēstnieks informēja par Slovākijas plāniem pievienoties eirozonai 2009.gada janvārī.

Sarunas noslēgumā puses divpusējās attiecības starp abām valstīm novērtēja kā labas un izteica cerību par vēl aktīvāku sadarbību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!