• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2007. gada 10. aprīļa saistošie noteikumi Nr. 75 "Par Rīgas I Meža kapu IV sektora nodalījuma "Baltie krusti" slēgšanu apbedījumiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.2007., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/157038

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.76

Grozījumi Rīgas domes 24.02.1998. saistošajos noteikumos Nr.10 "Rīgas sabiedriskā transporta (tramvajs, trolejbuss un autobuss) lietošanas noteikumi"

Vēl šajā numurā

11.05.2007., Nr. 76

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 75

Pieņemts: 10.04.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.75

Rīgā 2007.gada 10.aprīlī (prot. Nr.68, 3.§)

Par Rīgas I Meža kapu IV sektora nodalījuma “Baltie krusti” slēgšanu apbedījumiem

Izdoti saskaņā ar likuma “Par kultūras pieminekļu aizsardzību” 5.pantu un 11.pantu, likuma “Par pašvaldībām” 21.panta pirmās daļas 16.punktu, 43.panta pirmās daļas 2.punktu un 43.panta trešo daļu

 

1. Saistošie noteikumi nosaka, ka Rīgas I Meža kapu IV sektora nodalījumā “Baltie krusti” (turpmāk – nodalījums “Baltie krusti”), kas ir valsts nozīmes kultūras piemineklis Nr.8564 “Komunistiskā masu terora upuru piemiņas vieta un kapi”, aizliegts veikt jaunus apbedījumus un virsapbedījumus, kā arī piešķirt un ierādīt jaunas kapavietas.

2. Personām, kurām līdz saistošo noteikumu spēkā stāšanās brīdim nodalījumā “Baltie krusti” ir iznomāta kapavieta, nepieciešamības gadījumā miruša tuvinieka apbedīšanai vai pārapbedīšanai pašvaldība bez maksas piešķir un ierāda līdzvērtīgas platības kapavietu kādā no Rīgas pilsētas atvērtajām kapsētām.

3. Rīgas domes Komunālā departamenta Kapsētu pārvalde viena mēneša laikā pēc saistošo noteikumu spēkā stāšanās nosūta visiem nodalījuma “Baltie krusti” kapavietu nomniekiem ierakstītā sūtījumā informatīvu paziņojumu par šo saistošo noteikumu spēkā stāšanos.

4. Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļai nodrošināt saistošo noteikumu publicēšanu laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “5 min”.

5. Rīgas domes Komunālais departaments ir atbildīgs par saistošo noteikumu izpildes novērošanu.

Rīgas domes priekšsēdētājs J.Birks

Rīgā 2007.gada 12.aprīlī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!