• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra tikšanos ar vēstniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.2007., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156353

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Beļģu karaļa Alberta II un karalienes Paolas valstsvizīti Latvijā 2007.gada 23.-25.aprīlī

Vēl šajā numurā

25.04.2007., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra tikšanos ar vēstniekiem

 

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 24.aprīlī ES un NATO dalībvalstu vēstniekus Latvijā informēja par savu vizīti Dienvidkaukāza valstīs. Ministrs aicināja ES dalībvalstis aktīvāk iesaistīties šā reģiona tālākās attīstības veicināšanā, jo saskata tajā lielu potenciālu. Viņš norādīja, ka Latvija ir gatava iesaistīties trīspusēju projektu īstenošanā, kurā piedalās Latvija, Dienvidkaukāza valstis un vēl kāda no Eiropas valstīm. Šādas sarunas uzsāktas jau ar Šveices prezidenti un ārlietu ministri Mišelīnu Kalmī-Reju.

A.Pabriks uzsvēra, ka Latvija šim reģionam pievērš īpašu uzmanību, jo uzskata, ka Baltijas valstu reformu pieredze var palīdzēt Azerbaidžānas, Gruzijas un Armēnijas tālākā attīstībā. Artis Pabriks pauda gandarījumu, ka vizītes notikušas visaugstākajā līmenī, abpusējā ieinteresētībā un ļoti pozitīvā gaisotnē. Ministrs norādīja, ka sadarbība iespējama visdažādākajās jomās – tieslietu, vides aizsardzības, ekonomikas, kultūras un citās.

Latvijas ārlietu ministrs klātesošos informēja, ka vizītes ietvaros oficiāli atklāja Latvijas vēstniecības Baku un Tbilisi.

Ārlietu ministrs Artis Pabriks oficiālās vizītēs apmeklēja Dienvidkaukāza valstis no 16. līdz 20.aprīlim.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!