• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aktualitātēm lauksaimniecībā mobilā tālruņa īsziņās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.2007., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156350

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2007.gada 24.aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

25.04.2007., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aktualitātēm lauksaimniecībā mobilā tālruņa īsziņās

 

Zemkopības ministrija atjaunojusi pērn lauksaimniekiem, lauku iedzīvotājiem un citiem interesentiem piedāvāto pakalpojumu – informēšanu par notiekošo lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības nozarēs ar mobilā tālruņa īsziņu palīdzību. 

“Sākot ar 24.aprīli, Zemkopības ministrija ikvienam interesentam atkal piedāvā nosūtīt informāciju par lauksaimniecības aktualitātēm uz mobilo tālruni īsziņu formātā. Tāpat kā pērn arī šogad Zemkopības ministrijas sūtītajās īsziņās lauksaimnieki un lauku iedzīvotāji varēs saņemt visu svarīgo informāciju par Eiropas Savienības un Latvijas valsts budžeta atbalsta maksājumiem lauksaimniekiem un lauku uzņēmējiem, tai skaitā atgādinājumus par pieteikšanās termiņiem uz šiem maksājumiem. Tāpat Zemkopības ministrijas sūtītajās īsziņās uz mobilajiem tālruņiem būs arī cita informācija par būtiskāko lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības sektorā,” informē zemkopības ministrs Mārtiņš Roze.

Tiem gandrīz 10 tūkstošiem Zemkopības ministrijas īsziņu abonentiem, kas tām pieteicās jau 2006.gadā, abonements vairs nav jāatjauno – tas darbojas, īsziņas lauku iedzīvotāji un interesenti saņems tāpat kā iepriekš. Savukārt tiem, kuri šīs īsziņas iepriekš nesaņēma, bet tagad izlēmuši šo informācijas pakalpojumu izmantot, no sava mobilā tālruņa kā īsziņa jānosūta kods ZM ON uz pakalpojuma pieteikšanas tālruņa numuru 157. Šis pakalpojums ir bezmaksas, un par saņemtajām īsziņām ar informāciju par aktualitātēm lauksaimniecības nozarē nav jāmaksā. Lai no pakalpojuma attiektos, uz numuru 157 jānosūta īsziņa ZM OFF. 

“Informācijas saņemšana mobilajā tālrunī lauksaimnieku vidū iemantojusi popularitāti – par to liecina lielais abonentu skaits, un tātad esam sekmīgi papildinājuši jau esošo lauksaimnieku informēšanas sistēmu, vienlaikus atrodot vēl vienu efektīvu veidu kā nepastarpināti un operatīvi pavēstīt interesentiem aktualitātes nozarē,” norāda zemkopības ministrs.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!