• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Centrālās vēlēšanu komisijas informācijas tālruni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.04.2007., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/155548

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par soda naudu par lauksaimniecības produktu liekajiem krājumiem

Vēl šajā numurā

10.04.2007., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Centrālās vēlēšanu komisijas informācijas tālruni

 

Lai informētu vēlētājus par parakstu vākšanas vietām un darba laikiem, līdz 2.maijam darbosies Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informatīvais tālrunis 7049999. Tālrunis strādās visu diennakti un apkalpos vēlētājus arī brīvdienās un svētku dienās.

CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars aicina vēlētājus, kas izlēmuši piedalīties parakstu vākšanā, vispirms noskaidrot tuvākās parakstu vākšanas vietas adresi un darba laiku. Adrese jānoskaidro iepriekš, jo ne vienmēr parakstu vākšanas vietas atrodas tajās pašās ēkās, kur vēlēšanu iecirkņi.

Tā kā parakstu vākšana ilgst 30 dienas, nevis vienu dienu kā vēlēšanās, tad parakstu vākšanas vietu ir mazāk nekā vēlēšanu iecirkņu. Paraksta vākšanas vietu darba laiks ir četras stundas dienā. Ir dienas, kad parakstu vākšanas vietas strādā no rīta, un ir dienas, kad tās ir atvērtas pēcpusdienā vai vakarā.

Vienlaikus CVK atgādina, ka informācija par parakstu vākšanas vietu adresēm un darba laikiem ir pieejama arī CVK interneta mājaslapā www.cvk.lv un pašvaldību informācijas sniegšanas vietās. Rīdzinieki parakstu vākšanas vietas un darba laikus var uzzināt, arī zvanot uz Rīgas domes informatīvo tālruni 8000800. Parakstu vākšanas vietas Rīgā strādā pirmdienās, trešdienās, piektdienās un svētdienās no plkst. 16 līdz 20 un otrdienās, ceturtdienās, sestdienās – no plkst. 9 līdz 13. Parakstu vākšana tautas nobalsošanas ierosināšanai par apturētajiem likumiem “Grozījumi Nacionālās drošības likumā” un “Grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā” ilgs līdz 2.maijam.

CVK Informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!