• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ierosinājumu noteikt izpildes termiņus inflācijas samazināšanas pasākumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.03.2007., Nr. 45(3621) https://www.vestnesis.lv/ta/id/154487

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2007.gada 13.marta sēdē

Vēl šajā numurā

15.03.2007., Nr. 45(3621)

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ierosinājumu noteikt izpildes termiņus inflācijas samazināšanas pasākumiem

 

Finanšu ministrija ir pieprasījusi visām inflācijas samazināšanas pasākumu plāna izpildē iesaistītajām institūcijām un partneriem iesniegt Finanšu ministrijā konkrētus pasākumus un termiņus, kādos tiks realizēti plānā iekļautie uzdevumi.

Finanšu ministrija līdz 21.martam gaida no visām ministrijām, īpašu uzdevumu ministru sekretariātiem, Latvijas Bankas, Latvijas Darba devēju konfederācijas un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības informāciju par esošajām un plānotajām darbībām inflācijas samazināšanas plānā minēto pasākumu izpildei, kā arī konkrētus termiņus, kādos attiecīgie pasākumi tiks īstenoti.

Kā zināms, 6.martā Ministru kabinetā tika atbalstīts inflācijas samazināšanas pasākumu konceptuālais plāns, un paralēli jau sākās arī šā plāna to uzdevumu realizācija, kas skar finanšu un nodokļu jomu un par ko ir atbildīga Finanšu ministrija un Latvijas Banka. MK jau ir atbalstīti un iesniegti Saeimā grozījumi sešos likumos (likumā “Par uzņēmumu ienākuma nodokli”; Patērētāju tiesību aizsardzības likumā; Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā; Kredītiestāžu likumā; likumā “Par vieglo automobiļu un motociklu nodokli” un likumā “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli”), kā arī MK noteikumos par valsts nodevu par notariālo darbību izpildi un īpašuma tiesību un ķīlas tiesību nostiprināšanu zemesgrāmatā.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!