• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iespēju uzlabot pensiju un pabalstu saņēmēju dzīves kvalitāti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2007., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152031

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par inflācijas samazināšanu Latvijā

Vēl šajā numurā

25.01.2007., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iespēju uzlabot pensiju un pabalstu saņēmēju dzīves kvalitāti

 

24.janvārī labklājības ministre Dagnija Staķe tikās ar Latvijas Pensionāru federācijas (LPF) pārstāvjiem. Tikšanās laikā labklājības ministre un LPF priekšsēdētāja Aina Verze pauda abpusēju gandarījumu par līdzšinējo veiksmīgo un konstruktīvo sadarbību. D.Staķe atzina: “Esmu gandarīta, ka Federācija laika gaitā devusi nozīmīgu ieguldījumu pensiju reformas īstenošanā, sociālās palīdzības jautājumu risināšanā, sniegusi priekšlikumus par problēmām un to iespējamiem risinājumiem jomās, kas skar ne tikai pensionārus, bet arī citas sociāli neaizsargāto iedzīvotāju grupas. Svarīgi, ka federācijas biedri aktīvi iesaistās darba grupās likumprojektu izstrādes procesā.”

Dagnija Staķe uzsvēra, ka Labklājības ministrijas prioritāšu lokā bija un būs jautājumi, kā turpināt uzlabot pensiju un pabalstu saņēmēju dzīves kvalitāti, mazināt pensionāru sociālās atstumtības risku, nodrošināt viņus ar adekvātu pensiju. “Ir sperti vairāki nozīmīgi soļi, lai pakāpeniski uzlabotu pensionāru situāciju valstī, īpašu vērību pievēršot cilvēkiem ar lielu darba stāžu.”

Ministre atzinīgi novērtēja Latvijas Pensionāru federācijas izdotā laikraksta “Latvijas Pensionārs” nozīmi sabiedrības informēšanā, jo tas pieejams visās VSAA rajonu nodaļās, Rīgas pilsētas bibliotēkās, bet ārpus Rīgas tiek izplatīts ar vietējo pensionāru organizāciju atbalstu.

Labklājības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!