• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Veselības ministrijas prioritātēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2007., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152029

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2007.gada 23.janvāra sēdē

Vēl šajā numurā

25.01.2007., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Veselības ministrijas prioritātēm

 

Otrdien, 23.janvārī, Saeimas Sabiedrības veselības apakškomisijas deputāti tikās ar Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieku Rinaldu Muciņu, lai uzklausītu informāciju par Veselības ministrijas prioritātēm un plāniem 2007.gadā.

Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks R.Muciņš deputātus iepazīstināja ar ministrijas struktūru un galvenajām tās padotības institūcijām, kā arī informēja par paveikto 2006.gadā un plānotajām prioritātēm šajā gadā.

Runājot par 2006.gada pārskatu, R.Muciņš atzīmēja ieviestos pasākumus smēķēšanas ierobežošanai, veselīga uztura politikas projektu “Skolas piens” un dzirkstošo atspirdzinošo dzērienu tirdzniecības aizliegšanu vispārizglītojošajās skolās, garīgās veselības aprūpes politikas pamatnostādnes un slimnīcu civilizēšanu, nodrošinot cilvēka cienīgus apstākļus, kā arī e-veselības risinājumu plānošanu un ieviešanu.

R.Muciņš norādīja, ka šogad iepriekšminētais darbs tiks turpināts, papildinot veicamos uzdevumus ar profilakses un vakcinācijas pasākumu, kā arī pieejamās informācijas par veselīgu dzīvesveidu paplašināšanu. Tāpat arī jāturpina ieviest pamatnostādnes “Cilvēkresursu attīstība veselības aprūpē”, ambulatorās un stacionārās veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēju attīstības programma, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta attīstības pamatnostādnes, jāturpina kompensējamo zāļu saraksta pilnveidošana un references cenu sistēmas tālāka attīstība.

Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks R.Muciņš atbildēja arī uz deputātu jautājumiem.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!