• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas mājokļu koncepciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.1999., Nr. 436/439 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15126

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts kontroles stratēģiju

Vēl šajā numurā

23.12.1999., Nr. 436/439

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas mājokļu koncepciju

Vakar, 22.decembrī, notika kārtējā Hipotekārās kredītsistēmas ieviešanas vadības grupas kārtējā sēde, ko vadīja Finansu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva.

Rīgas domes Komunālo un dzīvokļu jautājumu komitejas priekšsēdētājas Maija Rubīna informēja par avārijas stāvoklī esošu namu remontiem un īrnieku nodrošināšanu ar dzīvojamo platību Rīgā, par namu pārvalžu un jaundibināmo namu apsaimniekošanas sabiedrību darbību.

Vadības grupa jau iepriekšējā sēdē nolēmusi šajā sēdē uzklausītu informāciju par sociālajām mājām vai citiem pasākumiem, kas saistīti ar mazturīgo iedzīvotāju tiesību nodrošināšanu, vienlaikus stimulējot arī mājokļu attīstību.

M.Rubīna iepazīstināja vadības grupas locekļus ar projektu koncepcijai par mājokļa attīstību un apsaimniekošanu Rīgas pilsētā. Valsts institūciju un Rīgas domes pārstāvji vienojās, ka Rīgas dome savukārt varēs laikus iepazīties ar darba grupas izstrādāto mājokļu attīstības koncepcijas projektu valsts mērogā, lai valsts un pašvaldības politika un darbība būtu saskaņota.

Finansu ministrijas preses dienests

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!