• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 7. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2006., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/149768

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2006. gada 14. decembrī

Vēl šajā numurā

14.12.2006., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 7. decembra sēdē

 

1. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2006.gada 7.decembra līdz 10.decembrim.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā izveidota Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisija septiņu deputātu sastāvā.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Sporta apakškomisijas sastāvā iekļauts deputāts D.Turlais.

4. Izskatīja Saeimas frakciju izvirzītās Ringolda Baloža un Rasmas Kārkliņas kandidatūras tiesībsarga amatam. Prezidijs nolēma nodot minētās kandidatūras izskatīšanai Juridiskajai komisijai un Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai, nosakot, ka Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija ir atbildīgā komisija.

5. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt un nodot Saeimas Kancelejai Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieka E.Skujas iesniegumu par Izraēlas Kneseta deputātu vizīti Latvijā 2007.gada janvārī.

6. Prezidijs nolēma nodot Saeimas kancelejai Agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājas A.Seiles iesniegumu par papildu finanšu līdzekļu piešķiršanu komisijas saimnieciskās darbības un reprezentācijas nodrošināšanai.

7. Pieņēma lēmumu par “Noteikumu par plašsaziņas līdzekļu pārstāvju akreditāciju Latvijas Republikas Saeimā” atzīšanu par spēku zaudējušiem.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.

9. Attaisnoja deputāta L.Ozoliņa kavējumu Saeimas 7.decembra sēdē.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem I.Circenei un B.Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2006.gada 17.decembra līdz 19.decembrim.

2) Eiropas Savienības Informācijas centra vadītājai M.Dzirniecei uz Briseli (Beļģija) no 2006.gada 14.decembra līdz 16.decembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!