• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mūsu bibliotēku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.1999., Nr. 420/423 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14648

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Te, jūras krastā, esmu drošībā

Vēl šajā numurā

16.12.1999., Nr. 420/423

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mūsu bibliotēku

13. un 14.decembrī Parīzē, UNESCO mītnē, Latvijas delegācija, kuras sastāvā bija Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks, Latvijas vēstniece UNESCO Aina Nagobada-Ābola, Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks, Nacionālās bibliotēkas Atbalsta fonda prezidents Arvils Ašeradens un fonda direktore Margarita Apine, tikās ar augstām UNESCO amatpersonām, lai vienotos par to, kā praktiski sākt īstenot UNESCO ģenerālkonferences 30. sesijā pieņemto rezolūciju par atbalstu Latvijas Nacionālās bibliotēkas celtniecībai.

Latvijas delegācija tikās ar vairākiem ekspertiem un projektu vadītājiem, kuri vadījuši līdzīgus projektus. Īpaši nozīmīga bija tikšanās ar jauno UNESCO ģenerāldirektoru Koičiro Macuuru. Sarunas gaitā panākta arī vienošanās par starptautiskas ekspertu grupas izveidošanu, un nodarbotos ar atbalsta meklēšanu citās valstīs, piesaistot pēc iespējas lielāku projekta atbalstītāju skaitu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!