• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, sveicot jauno Zviedrijas ārlietu ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.10.2006., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145332

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Kanādas aizsardzības atašeju Latvijā

Vēl šajā numurā

10.10.2006., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, sveicot jauno Zviedrijas ārlietu ministru

 

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 6.oktobrī apsveikuma vēstulē apsveicis Zviedrijas jauno ārlietu ministru Karlu Biltu ar iecelšanu amatā.

Artis Pabriks norāda, ka Latvija, cīnoties par neatkarības atgūšanu un demokrātijas nostiprināšanos valstī, ir saņēmusi būtisku politisku un praktisku atbalstu no Zviedrijas un Karla Bilta personīgi.

Latvijas un Zviedrijas attiecības ir ļoti aktīvas un aptver gandrīz visas jomas. Artis Pabriks augstu novērtē abu valstu regulārās konsultācijas par Eiropas Savienības jautājumiem, jo mūsu kopīgais mērķis ir padarīt Eiropas Savienību konkurētspējīgu un efektīvu cīņā ar globālajiem izaicinājumiem.

Artis Pabriks pauž cerību, ka tuvākajos četros gados Baltijas valstis vēl vairāk integrēsies Ziemeļvalstu blokā un Baltijas jūras reģions būs aktīvākais Eiropas Savienībā, un ir pārliecināts, ka arī pēc 9.Saeimas vēlēšanu rezultātiem ārpolitiskā līnijā Latvijā nemainīsies.

Karls Bilts (Carl Bildt) ir bijušais Zviedrijas premjerministrs, pirmais augstais pārstāvis Bosnijā un Hercegovinā un pēdējos desmit gados ir pildījis vairākus vadošus starptautiskus uzdevumus Balkānos.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!