• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts sekretāru 2006.gada 28.septembra sanāksmē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2006., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/144941

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar NATO samita atbalstītājiem

Vēl šajā numurā

04.10.2006., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts sekretāru 2006.gada 28.septembra sanāksmē

 

ĪUMSILS: Par Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta darbības stratēģiju 2007.–2009.gadam

Valsts sekretāru 28.septembra sanāksmē izsludināts Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Stratēģiskais plāns jeb darbības stratēģija 2007.–2009.gadam. Stratēģija ir vidēja termiņa plānošanas dokuments, kas apvieno visus sekretariāta politikas dokumentus (programmas) un nepieciešamo finansējumu.

Stratēģija apkopo sekretariāta darbības virzienus un kompetences jomas, ko īsteno sekretariāta struktūrvienības. Stratēģijā noteiktais sekretariāta mērķis ir stiprināt demokrātisku un saliedētu sabiedrību, kas balstās uz kopīgām pamatvērtībām un nodrošina kultūru dažādību un vienādas iespējas visiem tiesiskas valsts ietvaros. Lai sasniegtu šo mērķi, sekretariāts darbojas četros galvenajos virzienos: iedzīvotāju iesaistīšana pilsoniskās līdzdalības procesā reģionālajā, nacionālajā un Eiropas Savienības līmenī; mazākumtautību iekļaušana, tiesību aizsardzība, identitāšu saglabāšana un attīstīšana; pamatnāciju etniskās identitātes saglabāšana un attīstīšana; iecietības veicināšana, diskriminācijas izskaušana un vienādu iespēju nodrošināšana.

Sekretariāta stratēģija nosaka vidēja termiņa prioritātes, sagaidāmos politikas un darbības rezultātus katram darbības virzienam, kā arī nepieciešamās institucionālās izmaiņas.

Sekretariāta darbības stratēģiju plānots aktualizēt katru gadu budžeta plānošanas procesa gaitā. Stratēģiju realizēs sekretariāts un tā funkcionālā padotībā esošā iestāde Sabiedrības integrācijas fonds. Kā atskaitīšanās instrumenti tiks izmantoti gada publiskie pārskati un atskaites par darba plānu izpildi.

Sekretariāta stratēģijā minētie nepieciešamie finanšu līdzekļi tiks pieprasīti likumprojektā “Par valsts budžetu 2007.gadam”. Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta stratēģija pieejama sekretariāta mājaslapā www.integracija.gov.lv.

Gunta Kāle, sekretariāta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!