• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot stipendijas apliecinājumu studijām Kanādā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2006., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143285

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Runa Dzejas dienu atklāšanā - sarīkojumā "Dzejas likums" Rīgas pilī 2006.gada 8.septembrī

Vēl šajā numurā

12.09.2006., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot stipendijas apliecinājumu studijām Kanādā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 8.septembrī Rīgas pilī, vēlot labas sekmes, pasniedza stipendijas apliecinājumu augstskolas studijām Kanādā Kristai Žukovskai no Valmieras rajona Kocēnu pagasta, kura šā gada vasarā absolvēja Valmieras Valsts ģimnāziju.

Klātesot arī Kanādas vēstniecei Latvijā Klērai Pulēnai, Kristas Žukovskas vecākiem, Valmieras Valsts ģimnāzijas direktoram Jānim Zemļickim un studentu apmaiņas programmas koordinatorei no Kanādas Sabīnei Morai, Valsts prezidente apsveica Kristu Žukovsku ar lielisko iespēju studēt Kanādā un, dzīvojot kanādiešu ģimenē, iepazīt viņu dzīves veidu. Vēlot sekmes studijās Kristai Žukovskai kā pirmajai studentei no Latvijas šajā apmaiņas programmā, prezidente arī atzīmēja, ka apsveicams būtu nākamais solis, ja jaunieši no Kanādas dotos apmaiņas programmā uz Latviju. Līdz šim Latvijā apmaiņas programmās ik vasaru viesojas bērni un jaunieši no Ziemeļamerikas, kuru vecāki, vecvecāki nāk no Latvijas, un jaunieši iepazīst Latviju, dzīvojot kopā ar Latvijas skolēniem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!