• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Austrijas pateicību Latvijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.2006., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141587

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 10.augusta sanāksmē

Vēl šajā numurā

11.08.2006., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Austrijas pateicību Latvijai

Ārlietu ministrs Artis Pabriks saņēmis vēstuli no Austrijas ārlietu ministres Ursulas Plasnikas (Ursula Plassnik), kurā viņa pateicas Latvijai par efektīvu Austrijas prezidentūras pārstāvēšanu Minskā.

“Ņemot vērā lielo skaitu politiski jūtīgu jautājumu, kas bija saistīti ar Baltkrievijas prezidenta vēlēšanām, Latvijas vēstniecībai Minskā un īpaši vēstniecei Mairai Morai bija īpaši saspringts darba grafiks un daudz sarežģītu izaicinājumu. Uzdevumi tika paveikti ļoti profesionāli, efektīvi un pārliecinoši, kas palīdzēja īstenot mūsu saistības un pienākumus kā Eiropas Savienības prezidentūrai,” raksta Austrijas ārlietu ministre.

Tā kā Austrijai, kas 2006.gada pirmajā pusgadā pildīja ES prezidējošās valsts lomu, nav diplomātiskās pārstāvniecības Minskā, Latvijas vēstniecība tika lūgta uzņemties prezidējošās valsts pienākumus. Latvijas prezidentūra Baltkrievijā bija pirmā Latvijas ES prezidentūra kādā no pasaules valstīm. Šī gada otrajā pusē, kad ES prezidentūru pārstāv Somija, vietējās prezidentūras pienākumus Baltkrievijā pilda Vācijas vēstniecība.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!