• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Politisko organizāciju (partiju) Apvienība "Saskaņas centrs" 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.08.2006., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141358

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2006.gada 8.augusta sēdē

Vēl šajā numurā

09.08.2006., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Politisko organizāciju (partiju) Apvienība “Saskaņas centrs”
9.Saeimas priekšvēlēšanu programma

LATVIJĀ, KURĀ IR VIETA KATRAM

Mēs izvēlamies, kādā Latvijā dzīvosim. “Saskaņas Centrs” savu izvēli izdara, balstoties uz Eiropas sociālām vērtībām: brīvību, taisnīgumu, solidaritāti.

Mums nav pieņemama sabiedrība, kurā izdzīvo stiprākais. Mēs izvēlamies iekļaujošu un sociāli taisnīgu sabiedrību, kuras pamats ir vesels, izglītots un sociāli aizsargāts cilvēks.

Mēs nevēlamies dzīvot valstī, kas eksportē lētas darba rokas un smadzenes. Mēs izvēlamies Latviju, kas kļūst bagāta, pateicoties zināšanās un modernās tehnoloģijās balstītai dinamiskai ekonomikai.

Mums nav pieņemama valsts, ko šķeļ nacionālās nesaskaņas. Mēs izvēlamies vienotu un daudzveidīgu sabiedrību, kura ciena ikvienu neatkarīgi no tautības, dzimtās valodas, dzimuma, politiskajiem uzskatiem un ienākumu līmeņa. Mēs esam pret jebkāda veida nacionālismu.

Mums nav pieņemama valsts, kurā politiķi un ierēdņi mūsu vārdā risina savas problēmas. Mēs izvēlamies atbildīgu, taisnīgu un efektīvu valsti, kas iegulda cilvēkā, garantē sociālo drošību, atbalsta godīgu uzņēmējdarbību.

MŪSU IZVĒLE IR LATVIJA– 21.GADSIMTA LABKLĀJĪBAS SABIEDRĪBA.

TĒRĒT VALSTS NAUDU AR PRĀTU

Izglītības un darba iespējas katram ir sociālās drošības garantija. Jaunatnei– perspektīvu Latvijā. Mūsu prioritāte– sociālo apstākļu veidošana katra bērna sekmīgai apmācībai, skolotāju alga– vismaz ierēdņu algas līmenī.

Brīvība– būt brīvam no nabadzības. Visneaizsargātākajām iedzīvotāju grupām– bezmaksas sociālie pakalpojumi. Ar nodokli neapliekamais algas minimums un mazo pensiju apmērs jāpaaugstina līdz reālajam iztikas minimumam, pensiju indeksācijai jāapsteidz inflācija.

Medicīna– cilvēku labā, nevis peļņas iegūšanai. Efektīva ārstēšana visiem neatkarīgi no ienākumiem un dzīvesvietas. Jāpaaugstina veselības aizsardzības finansēšana no valsts budžeta, jāpaplašina bezmaksas medicīniskā aprūpe un zāļu subsidēšana, jāsamazina pacienta iemaksas.

Valsts sociālā politika– vienota minimālo algu, pensiju, sociālo pabalstu pieauguma sistēma, vadoties no iztikas minimuma palielināšanās. Pilnībā izmantot sociālā budžeta resursus iedzīvotāju sociālajai aizsardzībai.

IESPĒJAS PELNĪT– IKVIENAM

Ceļš uz labklājību– ar zināšanām un modernām tehnoloģijām. Kvalitatīva augstākā izglītība un zinātne ir galvenā investīcija Latvijas nākotnē. Valsts līdzekļus– augstskolu un zinātnisko centru attīstībai neatkarīgi no īpašuma formas. Informāciju tehnoloģijas– visiem.

Aktīva, efektīva un godīga valsts– nevis tikai biznesa uzraugs, bet arī partneris un godīgas konkurences garants, Latvijas uzņēmēju aizstāvis ES un pasaulē, inovāciju virzītājs un nodokļu vides un atskaišu sistēmas sakārtotājs.

Latvija– bez nabadzīgiem reģioniem. Latvijas reģionu atpalicība ir cilvēku nevienlīdzības avots. ES fondi prioritāri jāvirza uzņēmējdarbības, izglītības un veselības aizsardzības attīstībai depresīvajos reģionos.

Latvija– spēcīgā, atvērtā un sociālā Eiropas Savienībā. Latvijai ir jākļūst par iniciatoru Eiropas Savienības ekonomiskajai un politiskajai sadarbībai ar Krieviju un NVS (Neatkarīgo Valstu Savienību).

CIENĪT VIENAM OTRU

Latvijas kultūru un valodu daudzveidība– vērtība un sabiedrības vienotības priekšnosacījums. Valsts pārvalde jāpielāgo sabiedrības kultūru daudzveidībai. Latvijas iedzīvotājiem– vairāku valodu prasmes. Jāpanāk latgaliešu valodas atzīšana. Jānodrošina brīva valodu izvēle izglītībā.

Sabiedrības integrācija ir iela ar abpusēju kustību. Jāizveido efektīva un pieejama bezmaksas valsts valodas apguves sistēma. Valsts atbalsts nepilsoņu naturalizācijai. Nepilsoņiem– tiesības vēlēt pašvaldības, jāatceļ profesiju un amatu ierobežojumi.

Korupcijas apkarošana sākas ar pērkamu ierēdņu atlaišanu. Valsts pārvalde– ne ierēdņu, bet iedzīvotāju interesēs.

Latvijas drošību nosaka nevis militārais potenciāls, bet sociālā un ekonomiskā stabilitāte, cilvēktiesību ievērošana, attīstīta ekonomika, integrācija starptautiskajās struktūrās un cilvēku dzīves kvalitāte.

NEIZVĒLIES CITU VALSTI. IZVĒLIES CITU LATVIJU!

Dagmāra Abramova, Valērijs Agešins, Aleksandrs Barbakadze, Vladimirs Barinovs, Juris Barkanovs, Martijans Bekasovs, Aleksandrs Beknazarovs, Tatjana Beļikova, Aivars Bergers, Aivars Birulis, Anatolijs Bobrovs, Fridijs Bokišs, Sergejs Bratkovs, Boriss Cilevičs, Aivars Dātavs, Oļegs Denisovs, Sergejs Dikterjovs, Sergejs Dolgopolovs, Leonids Fedosejevs, Viktors Fedotovs, Sergejs Fjodorovs, Vladimirs Frolovs, Ainārs Galviņš, Jeļena Garbuzova, Viktors Gluhovs, Aleksandrs Golubovs, Oļegs Hļebņikovs, Aleksejs Holostovs, Sergejs Hristoļubovs, Anatolijs Iļjins, Broņislavs Ivanovskis, Voldemārs Īvulis, Anita Jākobsone, Māris Kalve, Edmunds Karaļuns, Ivans Klementjevs, Andrejs Klementjevs, Elita Kosaka, Nadežda Krūze, Leonīds Kurdjumovs, Līga Lapinska, Jānis Lapinskis, Arnolds Lavrinovičs, Ilmars Lešinskis, Aigars Līdaks, Oļegs Mihaļevičs, Aleksandrs Mirskis, Sergejs Mirskis, Aleksandrs Mirvis, Vitālijs Orlovs, Anatolijs Pešehonovs, Igors Pimenovs, Kārlis Plūmiņš, Vera Pondina, Ivans Ribakovs, Mihails Rogals, Orlando Rozens, Artūrs Rubiks, Aleksandrs Sakovskis, Aivars Saliņš, Juris Silovs, Sergejs Simčaks, Igors Solovjovs, Ļubova Sparāne, Leonards Sprukts, Valerijs Strigins, Eduards Svatkovs, Gunta Šagbazjana, Oļegs Ščipcovs, Renārs Špade, Jānis Tutins, Jānis Urbanovičs, Nils Ušakovs, Guntars Valants, Olga Veidiņa, Aleksejs Vidavskis, Biruta Višņevska, Arnis Začs, Nikolajs Zaharovs, Svetlana Zeiliša, Mihails Zemļinskis, Anatolijs Zolotovskovs, Igors Zujevs, Jānis Žauna

9.Saeimas deputātu kandidātu saraksti

Rīgas vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Nils Ušakovs

2. Sergejs Dolgopolovs

3. Artūrs Rubiks

4. Jānis Urbanovičs

5. Andrejs Klementjevs

6. Anita Jākobsone

7. Anatolijs Pešehonovs

8. Boriss Cilevičs

9. Aivars Bergers

10. Aleksejs Vidavskis

11. Igors Solovjovs

12. Viktors Gluhovs

13. Mihails Zemļinskis

14. Leonids Fedosejevs

15. Nikolajs Zaharovs

16. Aleksandrs Mirskis

17. Igors Pimenovs

18. Viktors Fedotovs

19. Sergejs Hristoļubovs

20. Valērijs Agešins

21. Edmunds Karaļuns

22. Vera Pondina

23. Vitālijs Orlovs

24. Ivans Klementjevs

25. Anatolijs Zolotovskovs

26. Oļegs Ščipcovs

27. Oļegs Mihaļevičs

28. Vladimirs Frolovs

29. Aleksejs Holostovs

30. Sergejs Mirskis

31. Igors Zujevs

32. Leonīds Kurdjumovs

Vidzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Sergejs Dolgopolovs

2. Artūrs Rubiks

3. Jānis Urbanovičs

4. Guntars Valants

5. Nikolajs Zaharovs

6. Nadežda Krūze

7. Oļegs Denisovs

8. Aivars Bergers

9. Vitālijs Orlovs

10. Juris Silovs

11. Andrejs Klementjevs

12. Vladimirs Barinovs

13. Aigars Līdaks

14. Aleksandrs Beknazarovs

15. Anatolijs Bobrovs

16. Boriss Cilevičs

17. Ivans Klementjevs

18. Aleksandrs Sakovskis

19. Voldemārs Īvulis

20. Renārs Špade

21. Mihails Rogals

22. Olga Veidiņa

23. Valerijs Strigins

24. Edmunds Karaļuns

25. Svetlana Zeiliša

26. Arnis Začs

27. Jānis Lapinskis

28. Igors Solovjovs

29. Igors Pimenovs

Latgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Jānis Urbanovičs

2. Aleksejs Vidavskis

3. Aleksandrs Golubovs

4. Arnolds Lavrinovičs

5. Ivans Ribakovs

6. Martijans Bekasovs

7. Anita Jākobsone

8. Aivars Birulis

9. Boriss Cilevičs

10. Ļubova Sparāne

11. Aleksandrs Barbakadze

12. Leonards Sprukts

13. Sergejs Fjodorovs

14. Biruta Višņevska

15. Dagmāra Abramova

16. Aleksandrs Mirskis

17. Jānis Tutins

18. Fridijs Bokišs

19. Oļegs Hļebņikovs

Kurzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Valērijs Agešins

2. Aivars Bergers

3. Artūrs Rubiks

4. Elita Kosaka

5. Aleksandrs Mirvis

6. Aivars Saliņš

7. Sergejs Simčaks

8. Boriss Cilevičs

9. Mihails Zemļinskis

10. Juris Barkanovs

11. Sergejs Bratkovs

12. Jānis Urbanovičs

13. Jeļena Garbuzova

14. Jānis Lapinskis

15. Sergejs Dikterjovs

16. Tatjana Beļikova

17. Ilmars Lešinskis

N.p.k.

Vārds, uzvārds

Zemgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Vitālijs Orlovs

2. Anita Jākobsone

3. Artūrs Rubiks

4. Nikolajs Zaharovs

5. Orlando Rozens

6. Broņislavs Ivanovskis

7. Juris Silovs

8. Jānis Žauna

9. Kārlis Plūmiņš

10. Eduards Svatkovs

11. Mihails Zemļinskis

12. Līga Lapinska

13. Māris Kalve

14. Gunta Šagbazjana

15. Ainārs Galviņš

16. Edmunds Karaļuns

17. Anatolijs Iļjins

18. Aivars Dātavs

Ziņas par 9.Saeimas deputātu kandidātiem

Ziņas: Pēc deputātu kandidāta parakstītās, Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtās un reģistrētās informācijas. Saeimas vēlēšanu likuma 11.panta 4.punkta noteiktajā ārvalstu pilsonības (pavalstniecības) apakšpunktā “c)”, apakšpunktā “h)” par sadarbību ar PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu izlūkdienestiem un valsts drošības dienestiem un īpašumu, transportlīdzekļu, parādsaistību, aizdevumu, kapitāla daļu (akciju, paju), skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumu, vērtspapīru apakšpunktā“i)” – uzrādot tās pozīcijas, kuras informāciju satur, un neuzrādot tās, kurās atbildēts ar “nav”, “neesmu sadarbojies” vai “0,00 Ls”. – Red.

Dagmāra Abramova

a)Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: poliete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rēzekne.

e)Darbavietas un amati: SIA “Poligrāfserviss”, ražošanas direktore; Latvijas Sociālistiskā partija, politpadomes locekle.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1987), mašīnbūves tehnoloģijas, metālgriešanas darbgaldu un instrumentu specialitātē.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un māja, Rēzekne, Bauskas 6, (valdījumā); zemes gabals, Slesarevka, Griškānu pagasts, (valdījumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4000,00Ls.

Valērijs Agešins

a)Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: POA “Saskaņas Centrs”, frakcijas priekšsēdētāja biedrs, padomes loceklis; LR Saeima, deputāts; Baltijas Krievu institūts, Liepājas filiāle, konstitucionālisma teorijas un Eiropas Savienības likumdošanas pasniedzējs; Tautas saskaņas partija, valdes loceklis, domes loceklis.

f)Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2002), jurista kvalifikācija; Latvijas Universitāte (1998), pedagoģijas maģistra grāds; Kaļiņingradas Valsts universitāte (1994), vēsturnieks, vēstures pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Liepāja, M.Ķempes iela 12–33, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, Dzērves iela 17–28, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Opel Omega”, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, Ropažu iela 5–2, (nomā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka”, 17403,17Ls.

Aleksandrs Barbakadze

a)Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: gruzīns; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: IU “Sa– Ša”, direktors; SIA “Sa– Ša GROUP”, direktors; IU “Zīmogu Sēta”, direktors; AS “Tramvaju uzņēmums”, padomes loceklis; Biedrība, intelektuālo spēļu klubs “Erudīts”, prezidents; SIA Investīciju fonds “Latgola”, valdes loceklis; Daugavpils pilsētas dome, mazā un vidējā biznesa atbalsta komisijas priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1985), krievu valodas un literatūras, vēstures skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: vidēja.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Daugavpils, Cialkovska 12–46, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA Investīciju fonds “Latgola”, 1, 2000,00Ls; SIA “Sa– Ša GROUP”, 1, 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7000,00Ls.

Vladimirs Barinovs

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: SIA “Leda Tranzīta Grupa”, valdes loceklis; SIA “Viesnīca Majori”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Supreme”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Gulfstream Oil”, valdes priekšsēdētājs; SO “Hermejs”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Relms”, valdes loceklis; AS “Golfs Viesturi”, akcionārs; SO “R2 Rallija komanda”, valdes loceklis; SO “Karikatūra Latvijā”, prezidents; SO “Jūrmalas sabiedriskais klubs”, prezidenta vietnieks.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1979), inženieris– mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: saimniecības ēka, Jūrmala, Vikingu 22, (īpašumā); zemes gabals, Talsu rajons, Abavas pagasts, “Rugāji”, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, Vikingu 20, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, Vikingu 18, (īpašumā); saimniecības ēka, Jūrmala, Jaunā 4, (īpašumā); māja, Jūrmala, Jaunā 4, (īpašumā); māja, Jūrmala, Vikingu 22, (īpašumā); māja, Jūrmala, Vikingu 20A, (īpašumā); māja, Jūrmala, Vikingu 20, (īpašumā); saimniecības ēka, Jūrmala, Jaunā 4, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Piekabe, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 1998; Piekabe, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 1998; Laiva, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2000; Automašīna, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2001; Laiva, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 1998; Automašīna, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2001; Automašīna, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2005; Motocikls, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 1998; Motorjahta, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 1998.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: saimniecības ēka, Jūrmala, Jaunā 4, (iznomā); zemes gabals, Jūrmala, Jaunā 4, (nomā); saimniecības ēka, Jūrmala, Jaunā 4, (iznomā); māja, Jūrmala, Jaunā 4, (iznomā); zemes gabals, Jūrmala, Vikingu 20A, (nomā); zemes gabals, Jūrmala, Vikingu 22, (nomā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 363799,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Golfs Viesturi”, 2, 592,00Ls; SIA “Relms”, 10, 2000,00Ls; SIA “Leda Transporta Grupa”, 20, 200000,00Ls; SIA “Viesnīca Majori”, 5, 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 72000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Rietumu banka”, 18782,00Ls.

Juris Barkanovs

a)Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: “Liepājas metalurgs” mašīnbūve, konstruktors.

f)Izglītība: Ļeņingradas kuģu būves institūts (1973), kuģu būves inženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Liepāja, Matrožu 2–39, (īpašumā).

Martijans Bekasovs

a)Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rēzekne.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts.

f)Izglītība: Minskas augstākā milicijas skola (1983), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: lauku māja ar piemājas saimniecību, Ludzas rajons, Ņukšu pagasts, “Vecāni”, (īpašumā); privatizēts dzīvoklis, Rēzekne, Kr.Valdemāra iela 14–14, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Automašīna “VAZ 2121”, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1989; Automašīna “Peugeot 405”, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Latvijas Krājbanka, Rēzeknes filiāle, 3000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Privatizācijas sertifikāti,
33, 0,00Ls.

Aleksandrs Beknazarovs

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Bulduru slimnīca, laboratorijas un hiperbarooksigenācijas ārsts.

f)Izglītība: Karagandas medicīnas institūts (1975), ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: vidēja.

Tatjana Beļikova

a)Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: Em.Melngaiļa Liepājas vidusskola, pedagoģe; Liepājas pilsētas dome Tautas mākslas un kultūras centrs, Tautas dziesmu ansambļa “Voļņica” vadītāja; Biedrība “Tautas dziesmu ansamblis “Voļņica””, priekšsēdētāja.

f)Izglītība: Liepājas pedagoģijas akadēmija (2001), izglītības zinātņu maģistra grāds izglītības darba vadībā; J.Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1979), diriģēšana.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Liepāja, O.Kalpaka iela 76/80–9, (īpašumā); 1/2 dzīvokļa, Liepāja, Siļķu iela 25–34, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Lauma” akcijas, 7490, 7490,00Ls.

Aivars Bergers

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ventspils rajons, Tārgales pagasts.

e)Darbavietas un amati: POA “Saskaņas Centrs”, valdes priekšsēdētājs; PO “Jaunais Centrs”, priekšsēdētāja vietnieks; Īpašnieku biedrība “Dzirnavu 119”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Latvijas Pludmales Futbola federācija”, valdes loceklis; SIA “Inko brokeri”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Inko partneri”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Juridiskais birojs INKO PARTNERI”, valdes priekšsēdētājs; SIA “BKA”, valdes loceklis; SIA “Baltijas koku produkcija”, valdes loceklis; IU “Rīts”, administrators.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte (1993), tiesību zinātņu specialitātē.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals un ēka, Rīga, Tērbatas 89, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Aviācijas 23/1–82, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “BMW 745”, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 210000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 155000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Atra”, 60, 6000,00Ls; SIA “N2”, 49, 980,00Ls; SIA “BKA”, 10, 200,00Ls; SIA “Baltijas koku produkcija”, 8, 800,00Ls; SIA “Inko brokeri”, 20, 20000,00Ls; SIA “Inko partneri”, 34, 20468,00Ls; SIA “Rietumu radio”, 5, 2500,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 19700,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 46,26Ls; AS Parex banka”, 5142,89Ls; AS “Latvijas Krājbanka”, 1039,42Ls.

Aivars Birulis

a)Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “LĪF”, komercdirektors; Daugavpils universitāte, lektors; Daugavpils pilsētas partija, valdes loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, valdes loceklis; Daugavpils pilsētas Būvvalde, komisijas loceklis.

f)Izglītība: Rēzeknes augstskola, Ekonomikas fakultāte (2000), maģistra grāds vadībzinātnē; Sociālās tehnoloģijas institūts (1998), tiesībzinātņu bakalaura grāds.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: viesnīca, Daugavpils, Nometņu 25A, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, Mihoelsa 39–3, (īpašumā); divi zemes gabali, Daugavpils, Rasas ielas rajons, (īpašumā); māja, Daugavpils, Mazā Dārza 5, (īpašumā); dzīvoklis, Rēzekne, Dārzu 12–2, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, 2 Preču 9–12, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Ulbrokas 1–1, (valdījumā); māja, Daugavpils, Nāru 5, (valdījumā); māja, Daugavpils, Saules 32, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, Raiņa bulvāris 25, (īpašumā); neapdzīvojamās telpas, Daugavpils, Mihoelsa 39, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Porsche Carrera 4”, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: neapdzīvojamās telpas, Daugavpils, Saules 32, (iznomā); neapdzīvojamās telpas, Daugavpils, Mihoelsa 39, (iznomā); viesnīca, Daugavpils, Nometņu 25A, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 525000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 85000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 50000,00Ls.

Anatolijs Bobrovs

a)Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Valmiera.

e)Darbavietas un amati: SIA “Gregors”, konsultants ekonomikā; Latvijas Sociālistiskā partija, politpadomes locekļa kandidāts.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1976), augstākās kvalifikācijas ekonomists– prečzinis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: vasarnīca “Bērzezers”, Valkas rajons, Valkas pagasts, (valdījumā); dzīvoklis, Valmiera, Beātes 13, (īpašumā); dzīvoklis, Valka, Ausekļa 46, (valdījumā); 1/12 dzīvojamās mājas un zemes, Jēkabpils, Dambja 3, (valdījumā); garāža, Valkā, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Toyota Previa”, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14173,45Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): VAS “Latvijas Balzams”, 46, 46,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Parex banka, 700,00Ls.

Fridijs Bokišs

a)Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ludzas rajons, Ludza.

e)Darbavietas un amati: Ludzas pilsētas dome, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģijas universitāte (1994), vidusskolas vēstures skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dārza māja ar zemi, Ludza, Dārziņu 15, (īpašumā); dzīvojamā māja ar zemi, Ludza, 18.novembra iela 31, (īpašumā).

Sergejs Bratkovs

a)Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: , jūrnieks, vecākais kapteiņa palīgs.

f)Izglītība: Liepājas jūrniecības koledža (1997), vidējā speciālā, stūrmanis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: saimniecība, Rucavas pagasts, “Strauti”, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, Rojas 4–10, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, Rojas 3–34, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Automašīna “Opel Korsa”, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5500,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): “Latvijas Kuģniecība”, 4500, 4500,00Ls.

Boriss Cilevičs

a)Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; POA “Saskaņas Centrs”, valdes loceklis; Draudzības un sadarbības fonds, padomes loceklis; Daugavpils Cilvēktiesību informācijas centrs, domes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1992), fizikas maģistrs; Latvijas Universitāte (1978), fiziķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: birojs, Rīga, Brīvības 111, (īpašumā); privatizēts dzīvoklis, Rīga, Brīvības 111–39, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Opel Vectra”, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: SEB Unibanka, 24663,80Ls.

Aivars Dātavs

a)Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, POA “Saskaņas Centrs” frakcijas vecākais konsultants; VAS “Privatizācijas aģentūra”, padomes loceklis; Tautas saskaņas partija, valdes priekšsēdētājs, domes loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, valdes priekšsēdētāja vietnieks, padomes loceklis.

f)Izglītība: P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1974), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: vasarnīca, Tukuma rajons, Engures pagasts, Klapkalnciems 34, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Pontiac Transporter”, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1998.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Ventspils nafta”, 17, 30,77Ls; SIA “Tiesisko pētījumu institūts”, 30, 600,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 750,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Sertifikāti, 1,2, 33,60Ls, Latvijas hipotēku un zemes banka.

Oļegs Denisovs

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; Latvijas Jaunatnes sociālā atbalsta fonds, ASF prezidents; Latvijas Diskžokeju un diskoklubu asociācija, valdes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1991), ārsts– ķirurgs; Rīgas Medicīnas institūts (1990), ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Emmas 7A–42, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): “Toyota Carina”, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2001; Vieglais pasažieru “Lexus IS 200”, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2000.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21567,41Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Privatizācijas sertifikāti, 1,46, 0,00Ls.

Sergejs Dikterjovs

a)Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: SIA “Centrdomnaremont”, galvenais inženieris; Liepājas pilsētas dome, Sabiedriskā transporta komisijas loceklis; Liepājas pilsētas dome, Sabiedriskās saskaņas komisijas loceklis; Liepājas Krievu kopiena, valdes loceklis.

f)Izglītība: Belgorodas Tehnoloģiskais celtniecības materiālu institūts (1977), mašīnbūves tehnoloģija, metālgriešanas darbgaldi un instrumenti.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, A.Deglava 57–50, (īpašumā).

Sergejs Dolgopolovs

a)Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, deputāts; AS “AMO PLANT”, padomes loceklis; Sabiedrības integrācijas fonds, padomes loceklis; Latvijas Pašvaldību savienība, domnieks; Latvijas olimpiskā komiteja, komitejas loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, priekšsēdētāja vietnieks; PO “Jaunais Centrs”, priekšsēdētājs; SO “Cita politika”, padomes priekšsēdētājs; Pašvaldības aģentūra “Mežaparks”, konsultatīvās padomes loceklis; Pilsoņu un nepilsoņu sabiedrība, līdzpriekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts, Ķīmijas fakultāte, aspirantūra (1969), ķīmijas tehnoloģijas procesi un aparāti; Rīgas Politehniskais institūts, Ķīmijas fakultāte (1963), inženieris– tehnologs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā kategorija.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Toyota”, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7300,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Banka “Baltija”, 330,00Ls; AS “Parex banka”, 139261,69Ls; AS “Parex banka”, 4043,11Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Bezprocentu mērķaizņēmuma obligācijas, 1, 42,50Ls, PSRS Krājbanka; Privatizācijas sertifikāti, 64,9, 0,00Ls, Latvijas Valsts Krājbanka.

Leonids Fedosejevs

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Izdevniecības nams “Petits”, laikraksts “ČAS”, politiskais komentētājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1980), vēsture, kvalifikācija vēsturnieks, vēstures un sabiedrības mācības pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 1800,00Ls.

Viktors Fedotovs

a)Dzimis: 1936; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Ļeņingradas blokādi pārcietušo personu biedrība, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Krievijas Federācijas sabiedriskās kārtības aizsardzības ministrijas augstskola (1965), jurists– tieszinis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Rīga, Ālantu 6, (īpašumā); garāža, Rīga, garāžu īpašnieku kooperatīvs “Grostona”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Automašīna “VAZ 2105”, izlaides gads 1981, reģistrācijas gads 1981.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1000,00Ls.

Sergejs Fjodorovs

a)Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rēzeknes rajons, Viļāni.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts.

f)Izglītība: Pleskavas pedagoģijas institūts (1988), vidusskolas bioloģijas skolotājs; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1978), lauksaimniecības inženieris– mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dārza māja, Rēzeknes rajons, Viļānu pagasts, kooperatīvs “Latgale”, (īpašumā); garāža, Rēzeknes rajons, Viļāni, kooperatīvs “Latgale”, Raiņa 18, (īpašumā); dzīvoklis, Rēzeknes rajons, Viļāni, Brīvības 8–3, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Audi 100”, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1200,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: SEB Unibanka, 2000,00Ls.

Vladimirs Frolovs

a)Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “LAD”, direktors; Biedrība “Gods, Taisnīgums, Likumība”, viceprezidents.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1979), tiesību zinātņu speciālists ar jurista kvalifikāciju.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Višķu iela 15–71, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40965,74Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “LAD” (50%), 0, 1000,00Ls.

Ainārs Galviņš

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: SIA “Jalta– Kurzemes Pērle”, direktors; Latvijas Sociālistiskā partija, politpadomes locekļa kandidāts.

f)Izglītība: Bībeles mācību centrs “Kristus– Pasaulei” (1992), 1.līmeņa profesionālā augstākā, bībeles mācības pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Volkswagen Passat”, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 2004.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Jalta– Kurzemes Pērle”, 20, 2000,00Ls.

Jeļena Garbuzova

a)Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Ventspils.

e)Darbavietas un amati: “Petro Garbo Chem” GmbH pārstāvniecība LR, menedžere.

f)Izglītība: Maskavas komercijas un tiesību institūts (1999), menedžmenta bakalaurs; Ļeņingradas padomju tirdzniecības institūts (1988), sabiedriskās ēdināšanas tehnoloģija un organizācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Ventspils, Kuldīgas iela 11–9, (nomā).

Viktors Gluhovs

a)Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas 40. vidusskola, skolotājs; Rīgas 22. vidusskola, skolotājs; Rīgas dome, deputāts.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), matemātikas skolotāja specialitāte; Maskavas Fizikas un tehnikas institūts (1988), eksperimentālās kodolfizikas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Ūnijas 71–169, (īpašumā).

Aleksandrs Golubovs

a)Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ludzas rajons, Kārsava.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; Centrālā zemes komisija, loceklis; Kārsavas slimnīca, ORL ārsts; Latvijas Sociālistiskā partija, politiskās padomes sekretārs.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1982), ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Kārsava, Vienības 49B–7, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Opel Omega”, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: SEB Unibanka, 1000,00Ls.

Oļegs Hļebņikovs

a)Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Preiļi.

e)Darbavietas un amati: Preiļu 2.vidusskola, direktors; Preiļu novada dome, deputāts; Preiļu Veselības veicināšanas biedrība, revidents.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģijas institūts (1975), matemātikas un fizikas vidusskolas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Preiļi, Liepu iela 30–7, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Mazda 626”, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 2006.

Aleksejs Holostovs

a)Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “Vianets”, prezidents; SIA “Proelium”, valdes loceklis; Biedrība “Patrioti.lv”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2001), vadības zinātņu ekonomikas maģistrs; Rīgas Aviācijas universitāte (1999), menedžments un mārketings, ekonomikas bakalaurs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Dammes 12–43, (īpašumā); zemes gabals, Rīgas rajons, Salas pagasts, Skariņu ceļš, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Mercedes Benz A170”, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18975,71Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Proelium” (1/3), 0, 0,00Ls; SIA “Vianets” (1/1), 0, 0,00Ls.

Sergejs Hristoļubovs

a)Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Sociālistiskā partija, politiskās padomes sekretārs; SIA “Aktivia”, direktora vietnieks.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1979), inženieris sistēmtehniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00Ls.

Anatolijs Iļjins

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “Latbuildest”, direktors; Latvijas un Krievijas uzņēmēju palāta, prezidents; Rīgas domes kapu konsultatīvā padome, loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte (1984), tiesību zinātņu speciālists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Līduma 2–43, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, Briežu b/n, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, Briežu 8A, (īpašumā); dzīvojamā māja, Rīga, Briežu 8A, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, Briežu iela b/n, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, Briežu iela b/n, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Rīga, Briežu iela, (iznomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Latbuildest”, 34, 680,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 25000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 31000,00Ls.

Broņislavs Ivanovskis

a)Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jēkabpils rajons, Ābeļu pagasts.

e)Darbavietas un amati: Jēkabpils pilsētas dome, deputāts; SIA “Hektors”, valdes priekšsēdētājs; ZS “Priedes”, īpašnieks.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1978), inženieris– celtnieks.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Daugavpils rajons, Mēduma pagasts, (īpašumā); māja ar saimniecības ēkām un zemi, Jēkabpils rajons, Ābeļu pagasts “Priedes”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Volkswagen”, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1995.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7063,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Hektors”, 2, 6000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka”, 4000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Privatizācijas sertifikāti, 10,5, 0,00Ls, Latvijas Krājbanka.

Voldemārs Īvulis

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Ludzas rajons.

e)Darbavietas un amati: Jāņmuižas profesionālā vidusskola, direktora vietnieks administratīvi saimnieciskajā darbā; Latvijas Sociālistiskā partija, biedrs.

f)Izglītība: Latvijas Republikas neklātienes Lauksaimniecības tehnikums (1980), lauksaimniecības mehanizācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti laba.

Anita Jākobsone

a)Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Nodarbinātības valsts aģentūra, direktora vietniece Eiropas Sociālā fonda jautājumos; Latvijas Ministru kabineta konsultatīvā padome “Izglītību visiem”, locekle; UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas izglītības ekspertu grupa, locekle; POA “Saskaņas Centrs”, valdes un domes locekle; PO “Jaunais Centrs”, priekšsēdētāja vietniece, valdes un domes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Habilitācijas un promocijas padome (1993), filozofijas zinātņu doktore; Maskavas Jaunatnes institūts (1989), filozofijas zinātņu kandidāts; Latvijas Universitāte, Vēstures un filozofijas fakultāte (1977), socioloģe, filozofijas pasniedzēja.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Ūnijas iela 66–8, (īpašumā); zemes gabals, Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, “Pabērzi”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Audi 80”, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5463,60Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 3137,00Ls.

Māris Kalve

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AS “BTA”, departamenta direktors; SIA “MKLA”, valdes priekšsēdētājs; Tautas saskaņas partija, domes loceklis.

f)Izglītība: PSKP CK Sabiedrisko zinātņu akadēmija (1982); Rīgas Politehniskais institūts (1971), rūpniecības siltumenerģētika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: jaunbūve, Rīgas rajons, Mārupes pagasts, “Daugavas Kalves”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Saab 9000 CDE”, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 1993.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “MKLA”, 175, 17500,00Ls; AS “BTA”, 62, 6200,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Aizkraukles banka, 3000,00Ls.

Edmunds Karaļuns

a)Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “JK Realty”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Baltijas Biznesa konsultāciju centrs”, direktors; SO “Baltijas Forums”, dibinātājs, dalībnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Ekonomikas un vadības fakultāte (2006), vadības zinības bakalaurs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcila.

i)Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Baltijas Biznesa konsultāciju centrs”, 15, 1500,00Ls.

Ivans Klementjevs

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Reģionālais sporta centrs “Anniņmuiža”, direktora vietnieks; SIA “Brāļi Klementjevi”, valdes loceklis; Latvijas Olimpiskā komiteja, izpildkomitejas loceklis; Pašvaldības policijas sporta klubs, prezidents; Latvijas Sporta un tūrisma arodbiedrība, valdes loceklis; Latvijas Sporta veterānu savienība, viceprezidents.

f)Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (1993), pedagoģijas doktora zinātniskais grāds(Dr.paed); Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1985), fiziskās audzināšanas pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja ar zemi 1/5, Mežāres pagasts, “Druvas kalns”, (īpašumā); zemes gabals, Atašienes pagasts, “Smilšukalns”, (īpašumā); garāža, kooperatīvs “Draudzība”, Varoņu 1, (īpašumā); zemes gabals, Mežāres pagasts, “Smilšukalns”, (īpašumā); māja ar zemi, Rīga, Em.Dārziņa 16A, (īpašumā); garāža, Rīga, Lubānas 88, kooperatīvs “Ulbroka 3”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Mazda 323”, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 1996.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Brāļi Klementjevi” (50%), 0, 1300,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 15500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: SEB Unibanka, 280,00Ls; BBVA, 17300,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Akcijas, 1, 10,00Ls, NORD LB.

Andrejs Klementjevs

a)Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; Tautas saskaņas partija, valdes loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, valdes loceklis, padomes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Aviācijas universitāte (1998), ekonomikas zinātne.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Maskavas iela 202–62, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, Daugmales iela 185, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Audi A4”, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1599,66Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 1984,38Ls.

Elita Kosaka

a)Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: “Kosakas individuālais uzņēmums”, īpašniece; SIA “Efēlija”, juriste; SIA Baltijas Krievu institūts, pasniedzēja; Liepājas pilsētas dome, deputāte.

f)Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), profesionāls maģistra grāds civiltiesībās; Baltijas Krievu institūts (2004), juriste.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Liepāja, Ludviķa iela 27–5, (īpašumā); zemes gabals 2/6 domājamās daļas, Liepājas rajons, Nīcgales pagasts, “Ezerciemi”, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9997,60Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Privatizācijas sertifikāti, 1,43, 0,00Ls.

Nadežda Krūze

a)Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Salaspils.

e)Darbavietas un amati: AS “DnB NORD Banka”, klientu apkalpošanas speciāliste.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Ekonomikas fakultāte (1987), ekonomiste.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: tekoši.

Leonīds Kurdjumovs

a)Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, deputāts; Sabiedriskā organizācija “Cita politika”, valdes loceklis; PO “Jaunais Centrs”, domes un valdes loceklis; PO “Jaunais Centrs”, partijas priekšsēdētāja vietnieks; POA “Saskaņas Centrs”, valdes un padomes loceklis.

f)Izglītība: Daugavpils kara aviācijas radiotehniskā skola (1959), tehniķis, radiolokatoru tehniskā apkope.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā kategorija.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Rīga, Stirnu 44, (īpašumā); dzīvojamās mājas 1/2 daļa, Jūrmala, Viktorijas 87, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 1554,02Ls; AS “SEB Unibanka”, 1359,20Ls; AS “Parex banka”, 796,25Ls.

Līga Lapinska

a)Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: PO “Jaunais Centrs”, Jelgavas nodaļas vadītāja.

f)Izglītība: Jelgavas rajona vakara vidusskola (1996), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Jelgava, J. Čakstes bulvāris 9–94, (īpašumā).

Jānis Lapinskis

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, Revīzijas komisija, loceklis; PO “Jaunais Centrs”, valdes loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, padomes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), humanitāro zinātņu maģistrs; Latvijas Universitāte (1994), augstākā, vēsturnieks, vēstures skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Arnolds Lavrinovičs

a)Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “Daugavpils Saldējuma fabrika”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Belinda D”, valdes loceklis; SIA “Laila”, finanšu direktors.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1989), ārsts anesteziologs– reanimatologs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Daugavpils rajons, Sventes pagasts, Vecsvente, “Valpēteri”, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4151,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Daugavpils Saldējuma fabrika” (100%), 0, 88000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 43000,00Ls.

Ilmars Lešinskis

a)Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Jūras akadēmijas Jūras spēku nodaļa, nodaļas vadītājs, asociētais profesors; Latvijas Aizsardzības spēku apvienība, prezidents.

f)Izglītība: Newport, ASV kara flotes kara koledža (2002), nacionālā drošība, stratēģija, militārās operācijas; Ļeņingrada, Augstākā jūras karaflotes virsnieku klase (1984), pretzemūdeņu kuģa komandieris; Kaļiņingradas augstākā jūras kara flotes karaskola (1979), stūrmanis inženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Rīgas rajons, Olaines pagasts, Martas iela 7, (īpašumā); zemes gabals, Rīgas rajons, Olaines pagasts, “Lubauši”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Volvo 850”, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 1994.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8433,65Ls.

Aigars Līdaks

a)Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Cēsis.

e)Darbavietas un amati: taksometra vadītājs.

f)Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2002), 1.līmeņa augstākā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

Oļegs Mihaļevičs

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA Apgāds “Kontinents”, valdes priekšsēdētājs; Latvijas atbalsta fonds “Eiroregion Livonija”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Rakstnieku un publicistu starptautiskā asociācija”, ģenerālsekretārs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1981), žurnālists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Dzirnavu 5–19, (īpašumā); zeme un māja, Rīgas rajons, sabiedrība VEF Biķernieku X–79, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Toyota Camry”, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40720,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA Apgāds “Kontinents”, 51, 10200,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7028,04Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Aizkraukles banka, 652,30Ls; Hansa banka, 3734,71Ls; NORD/LB, 7028,04Ls; AS “Parex banka” American Express, 1000,00Ls.

Sergejs Mirskis

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: vācietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons.

e)Darbavietas un amati: SIA “Structor”, menedžeris; Tautas saskaņas partija, Rīgas nodaļas priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Rīgas 53.vidusskola (1969), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Shevrolet Aveo”, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4568,20Ls.

Aleksandrs Mirskis

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: SIA “Baltijas projektu birojs”, projektu vadītājs; SIA “Ditton būve”, projektu vadītājs; SIA “T.E.A.M.”, valdes priekšsēdētājs; SB “Militāro izpletņ­lēcēju asociācija”, valdes loceklis; SIA “Europas plus”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Baltijas satelītkanāli”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Radio Daugavai”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Kauņas Politehniskais institūts (1986), ūdens resursu racionāla izmantošana.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Vienības gatve 168–94, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Automašīna “Willys MB”, izlaides gads 1943, reģistrācijas gads 2006; Kravas auto “GAZ 33021”, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2006; Automašīna “GA M20”, izlaides gads 1955, reģistrācijas gads 2005; Motocikls solo “Ural M67 36”, izlaides gads 1980, reģistrācijas gads 2006; Motocikls solo “M 72”, izlaides gads 1954, reģistrācijas gads 2006; Automašīna “GAZ M21”, izlaides gads 1958, reģistrācijas gads 2005; Automašīna “Jeep Wrangler”, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 2005; Automašīna “GAZ 69”, izlaides gads 1955, reģistrācijas gads 2005; Vieglais pasažieru “GAZ M21”, izlaides gads 1963, reģistrācijas gads 2005; Motocikls ar blakusvāģi “M72”, izlaides gads 1957, reģistrācijas gads 2006; Vieglais pasažieru “GAZ 13”, izlaides gads 1962, reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1221682,40Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca”, 10000, 10000,00Ls; SIA “Europas plus” (50%), 0, 15680,00Ls; SIA “T.E.A.M.” (50%), 0, 2400,00Ls; SIA “Radio Daugavai” (50%), 0, 20650,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 100000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 2143,08Ls; AS “Parex banka”, 495,09Ls; NORDEA banka Finland PLC, 3698,93Ls; AS “Parex banka” norēķinu konts, 1408,23Ls.

Aleksandrs Mirvis

a)Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: ebrejs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Ventspils.

e)Darbavietas un amati: SIA “Ventspils Televīzija”, valdes loceklis; Ventspils pilsētas dome, konsultatīvās padomes nepilsoņu jautājumos priekšsēdētāja vietnieks; Ventspils Nacionālo kultūru biedrību asociācija, valdes loceklis; Ventspils Ebreju kopiena “Hevre Hahomim”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Novgorodas Valsts universitāte (1994), vēsture.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Ventspils, Aleksandra ielā 15–40, (nomā).

Vitālijs Orlovs

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: karēlis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Jēkabpils.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; Aizgādņu biedrība “ASSOR”, valdes priekšsēdētājs; Tautas saskaņas partija, valdes loceklis, domes loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, padomes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija (1993), neirologs; Latvijas Medicīnas akadēmija (1991), ārstniecība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Jēkabpils, Rīgas iela 171, (īpašumā); dzīvoklis, Jēkabpils, Krasta iela 61–85, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Toyota Corolla”, izlaides gads 2003, reģistrācijas gads 2003.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, Kleistu iela 17–60, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19658,73Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1616,44Ls.

Anatolijs Pešehonovs

a)Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, Latvijas Sociālistiskās partijas frakcijas konsultants.

f)Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Latvijas Valsts universitāte, aspirantūra (1989), tiesību zinātnes; Lomonosova vārdā nosauktā Maskavas Valsts universitāte (1989), juridisko zinātņu kandidāts; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1978), inženieris– ekonomists; Rīgas Politehniskais institūts (1970), inženieris celtnieks.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāžas vieta (bokss), Rīga, Eksporta 2–a, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “VAZ 2101”, izlaides gads 1981, reģistrācijas gads 2005.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): Konsultatīvi juridiskā firma SIA “Raili” (100%), 5, 2000,00Ls; SIA “Pinko” (60%), 12, 1200,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: KBC, 4261,80Ls.

Igors Pimenovs

a)Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, deputāts; Latvijas Krievu mācībvalodas skolu atbalsta asociācija, valdes priekšsēdētājs; AS “Rietumu banka” Informācijas tehnoloģiju uzturēšanas un tīkla organizācijas pārvalde, Budžeta un iekšējā audita grupas vadītājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Fizikas un matemātikas fakultāte (1975), fiziķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Ieriķu 12–13, (īpašumā); ķieģeļu garāža, Rīga, Valguma 22, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Honda Civic”, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12844,26Ls.

Kārlis Plūmiņš

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Tukums.

e)Darbavietas un amati: Līgumdarbi celtniecībā.

f)Izglītība: Viļņas augstākā partijas skola (1982), augstākā akadēmiskā izglītība, augstākā politiskā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Talsu rajons, Virbu pagasts, (īpašumā); privatizēts dzīvoklis, Tukums, Kurzemes iela 3–19, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Opel Kadet”, izlaides gads 1983, reģistrācijas gads 2002.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zemes noma, Talsu rajons, Virbu pagasts, (iznomā).

Vera Pondina

a)Dzimusi: 1946; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Valsts policija, tulks; Latvijas Sieviešu organizācijas sabiedrības tīkls, valdes locekle.

f)Izglītība: Rīgas 7. vispārizglītojošā vakara vidusskola (1966), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Anniņmuižas bulvāris 46–20, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Rigondas gatve 2–69, (valdījumā).

Ivans Ribakovs

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rēzekne.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; SO “Rēzeknes jahtu klubs”, valdes loceklis; SO “Latvijas vēstures parks”, dibinātājs; Tautas saskaņas partija, valdes loceklis, domes loceklis; Biedrība “Rēzeknes sporta klubs Dižvanagi”, kluba biedrs; Biedrība “Vienoti Latvijai”, valdes loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, padomes loceklis; SIA “SAKNES PLUS”, dibinātājs; SIA “Color”, dibinātājs.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1982), matemātikas un fizikas skolotājs vidusskolā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: atpūtas māja, Rēzeknes rajons, Kaunātas pagasts, Astīcu sādža, “Annas”, (īpašumā); dzīvojamā māja, saimniecības ēkas un zeme, Rēzekne, Krimuldas 21, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): Bezpeļņas paju sabiedrība Krievu kultūras centrs “Kitež”, 80, 200,00Ls; SIA “COLOR”, 47, 2350,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 15000,00Ls.

Mihails Rogals

a)Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: baltkrievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Salaspils novads.

e)Darbavietas un amati: Salaspils novada dome, deputāts; Salaspils novada pašvaldības SIA “Valgums– S”, padomes loceklis.

f)Izglītība: B.I.Vedeņejeva v.n. Vissavienības Hidrotehniskais zinātniski pētnieciskais institūts (1975), aspirantūra– hidrotehniskā celtniecība; Baltkrievijas Politehniskais institūts (1962), Hidrotehnisko būvju un hidroelektrostaciju celtniecība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā pakāpe.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Rīgas rajons, Salaspils, g/k “Enerģētiķis”, Salaspils, Kalnu iela 9, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgas rajons, Salaspils, Skolas iela 17–45, (īpašumā); zeme, māja, saimniecības ēkas, Rīgas rajons, Salaspils novads, Doles sala, d/k “Dole”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Audi 80”, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2005; Vieglais pasažieru “GAZ 24”, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1987.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 44081,20Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: KOCHBANKA, 22559,88Ls; NORD/LB, 3653,48Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Privatizācijas setifikāti, 121,96, 0,00Ls.

Orlando Rozens

a)Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas domes Labklājības departaments, jurists; Rīgas pašvaldības SIA “Bolderājas poliklīnika”, jurists.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte (1990), tiesību zinātņu speciālists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3500,00Ls.

Artūrs Rubiks

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “VOER”, sagādes priekšnieks; Rīgas dome, deputāts; SIA “KKG”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas 21.vidusskola (1987), vidējā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Rīgas rajons, Stopiņu pagasts, Dzidriņas, Podziņu 4, (īpašumā); saimniecības ēkas jaunbūve, Rīgas rajons, Stopiņu pagasts, Dzidriņas, Podziņu 4, (īpašumā); dzīvojamās mājas jaunbūve, Rīgas rajons, Stopiņu pagasts, Dzidriņas, Podziņu 4, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Chrysler Grand Voiger”, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 22349,17Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “KKG”, 40, 400,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8300,00Ls.

Aleksandrs Sakovskis

a)Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AS “Iedzīvotāju ierosme– Rīgas namu apsaimniekošana”, padomes loceklis; PO “Jaunais Centrs”, Kurzemes rajona nodaļas vadītājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1989), tautsaimniecības plānošanas speciālists, ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Ruses 24/1–5, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Kurzemes prospekts 2–68, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): BMW 525 TDS, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2005.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Sonar”, 9, 450,00Ls; AS “Iedzīvotāju ierosme– Rīgas namu apsaimniekošana”, 500, 5000,00Ls; PAS “Mēbeļu plātnes”, 1, 100,00Ls; AS “Rīgas fonds RIF– Invest”, 496, 496,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Parex banka, 5200,00Ls.

Aivars Saliņš

a)Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “B&A”, direktors.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1970), vēsturnieks, vēstures un sabiedrības mācības pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “R&A”, 65, 1300,00Ls.

Juris Silovs

a)Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Garkalne.

e)Darbavietas un amati: Garkalnes novada dome, priekšsēdētāja vietnieks; Latvijas Bankas Aizsardzības pārvalde, vecākais bruņojuma inspektors; Regbija klubs “RAF– Latvija”, spēlētājs.

f)Izglītība: Sociālo tehnoloģiju augstskola (2003), jurista kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Rīgas rajons, Garkalnes novads, Garkalne, Gaileņu 20, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgas rajons, Garkalnes novads, Upesciems, Strauta 1–13, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Mazda 6”, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Nordea banka, 1500,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Akcijas, 31, 31,00Ls, AS “Ventspils nafta”.

Sergejs Simčaks

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: ukrainis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: SIA “Jatlars”, direktors; PO “Jaunais Centrs”, Liepājas nodaļas priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Liepājas 2.vidusskola (1986), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Igors Solovjovs

a)Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; SIA “Solid”, dibinātājs; Draudzības un sadarbības fonds, valdes priekšsēdētāja vietnieks; Tautas saskaņas partija, domes loceklis; Krievu klubs, valdes priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1976), mašīnbūves tehnoloģija, metālgriešanas mašīnas un instrumenti.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, kooperatīvs “Ziedonis” Krasta 4, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Saab 9000”, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1999.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Solid”, 5, 300,00Ls.

Ļubova Sparāne

a)Dzimusi: 1941; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: Daugavpils reģionālā slimnīca, Neiroloģijas nodaļas vadītāja; SIA “Medicīniskā firma “Dinas””, valdes locekle; Latvijas Neirologu biedrība, valdes locekle; Daugavpils Pilsētas partija, partijas biedre.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1968), ārstniecības specialitāte; Rīgas 4.medicīnas skola (1962), feldšera specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: 2 palīgtelpas, Daugavpils rajons, Kalkūnes pagasts, “Liepas”, (īpašumā); dzīvojamā māja, Daugavpils rajons, Kalkūnes pagasts, “Liepas”, (īpašumā); zemes gabals, Daugavpils rajons, Kalkūnes pagasts, “Liepas”, (īpašumā); zemes gabals, Daugavpils rajons, Naujienas pagasts, “Ezeriņi”, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, Tautas iela 84–39, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “BMW 520”, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 2002.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Medicīniskā firma
“Dinas”” (1/4 daļa), 0, 500,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Leonards Sprukts

a)Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “Danuta”, valdes loceklis; SIA “Kora”, struktūrvienības komercdirektors; Biedrība “City Center”, valdes loceklis; PO “Jaunais Centrs”, revīzijas komisijas loceklis.

f)Izglītība: Irkutskas Valsts universitāte (1989), jurisprudence.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Daugavpils, Kr.Valdemāra 10–7, (īpašumā); garāža, Daugavpils, Mihoelsa 7, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18900,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA AttēlsR”, 14, 61600,00Ls; SIA “Danuta”, 100, 10000,00Ls; SIA “Attēls”, 8000, 8000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 29000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Ostseesparkasse Rostock, 4216,82Ls; AS Hansabanka, 4000,00Ls.

Valerijs Strigins

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: Majoru pamatskola, skolotājs; “LAŠOR”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), matemātikas skolotājs; Rīgas Politehniskais institūts (1973), radioinženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

Eduards Svatkovs

a)Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “Mobiltelekom Pluss”, valdes priekšsēdētājs; SIA “BJPS”, direktors.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), bakalaurs ekonomikā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Maskavas iela 256/2–30, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “BMW 730”, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2005; Motocikls “Kawasaki ZZR 400”, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 900,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Rietumu banka, 650,00Ls.

Gunta Šagbazjana

a)Dzimusi: 1965; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, POA “Saskaņas Centrs” frakcijas konsultante; Tautas saskaņas partija, valdes sekretāre, domes locekle; SIA “EIRO REĢIONS”, valdes locekle; Nodibinājums “Pilsonis.lv”, valdes locekle; Starptautiskais humanitāri politisko pētījumu institūts (Rīga/Maskava), izpildinstitūcijas locekle; POA “Saskaņas Centrs”, padomes locekle.

f)Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2004), uzņēmējdarbības vadība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Lībekas iela 5–1a, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Dāvida iela 1b–3, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Opel Astra”, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14568,61Ls.

Oļegs Ščipcovs

a)Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Transporta un sakaru institūts, asociētais profesors.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1967), fiziķis; Rīgas Politehniskais institūts (1961), radioinženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Kr.Valdemāra 147/1–29, (īpašumā).

Renārs Špade

a)Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Ekonomikas ministrijas Ārējo ekonomisko attiecību un tirdzniecības politikas departamenta Eksporta politikas nodaļa, vadītāja vietnieks; SIA “Ceriba V.R.”, personāla vadītājs; PO “Jaunais Centrs”, valdes loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, domes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), maģistra grāds vadībzinātnē, starptautiskā ekonomika un bizness; Latvijas Universitāte (2000), ekonomista kvalifikācija grāmatvedībā; Latvijas Sporta pedagoģijas augstskola (1998), bakalaura grāds, sporta skolotājs un sporta menedžeris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Dravnieku 14–90, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Honda Civic”, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 750,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 4700,00Ls.

Jānis Tutins

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rēzekne.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāta palīgs; SIA “Saknes Plus”, valdes priekšsēdētājs; Rēzeknes pilsētas dome, deputāts.

f)Izglītība: Newport International University (2006), biznesa administrācijas bakalaura grāds; Rīgas 4. medicīnas skola (1985), feldšeris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Škoda Octavia”, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9839,20Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Privatizācijas sertifikāti, 4, 0,00Ls.

Jānis Urbanovičs

a)Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts, POA “Saskaņas Centrs” frakcijas priekšsēdētājs; Biedrība “Baltijas forums”, prezidents; Tautas saskaņas partija, partijas priekšsēdētājs; Draudzības un sadarbības fonds, padomes priekšsēdētājs; Biedrība “Vienoti Latvijai”, izpildinstitūcijas loceklis, valdes priekšsēdētājs; POA “Saskaņas Centrs”, apvienības priekšsēdētāja vietnieks; POA “Saskaņas Centrs”, padomes loceklis, valdes loceklis; Latvijas– Kazahstānas draudzības biedrība, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), inženieris hidrotehniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Rēzeknes rajons, Verēmu pagasts, “Brūklenāji”, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Ganu 2–11, (īpašumā); zemes gabals un ēkas, Rēzeknes rajons, Verēmu pagasts, “Stirnas”, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes rajons, Verēmu pagasts, “Āres”, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes rajons, Verēmu pagasts, “Tuzeri”, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes rajons, Verēmu pagasts, “Irbes”, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, “Reviteko 1”, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, “Reviteko”, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes rajons, Verēmu pagasts, “Saulieši”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Toyota Landcruiser”, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 312763,80Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “EIRO REĢIONS”, 52, 1040,00Ls; AS “Ventspils nafta”, 14, 14,00Ls; SIA “Tiesisko pētījumu institūts”, 40, 8900,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 60599,21Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 6336,75Ls; AS “Parex banka”, 3185,96Ls.

Nils Ušakovs

a)Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: POA “Saskaņas Centrs”, priekšsēdētājs; Aģentūra “ITAR–TASS”, korespondents.

f)Izglītība: Syddansk Universitet (2002), maģistra grāds ekonomikā; Latvijas Universitāte (1999), sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Nissan Almera”, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2002.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Jūrmalas gatve 95–27, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 10000,00Ls; AS “Hansabanka”, 948,80Ls.

Guntars Valants

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: SIA “Interhaus”, tehniskais direktors; SO “Latvijas ūdens lietotāju asociācija”, valdes priekšsēdētāja vietnieks; PO “Jaunais Centrs”, Jūrmalas nodaļas vadītājs; Futbola klubs “Jūrmala”, viceprezidents.

f)Izglītība: Sociālo tehnoloģiju augstskola (2001), jurists; Rīgas Tehniskā universitāte (1982), inženieris, celtnieks.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvojamā māja un zemes gabals, Jūrmala, Kanālu 42A, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Toyota Carina”, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2003; Vieglais pasažieru “Opel Astra”, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Hansabanka, 3000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Akcijas, 739, 406,45Ls, AS “Talsu mežrūpniecība”; Akcijas, 200, 300,00Ls, AS “Staburadze”; Akcijas, 200, 200,00Ls, AS “Paraugtipogrāfija”; Akcijas, 50, 0,00Ls, AS “Stružānu kūdras fabrika”; Akcijas, 300, 2700,00Ls, AS “Saldus MRS”; Akcijas, 800, 712,00Ls, AS”Ditton pievadķēžu rūpnīca”; Akcijas, 300, 285,00Ls, AS “Rīgas transporta flote”; Akcijas, 400, 480,00Ls, AS “Rīgas kuģu būvētava”; Akcijas, 200, 492,00Ls, AS “Valmieras stiklu šķiedra”; Akcijas, 522, 783,00Ls, AS “Grobiņa”; Akcijas, 600, 60,00Ls, AS “Rīgas juvelieru fabrika”.

Olga Veidiņa

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, revīzijas komisijas locekle; Rīgas Centra rajona tiesa, piesēdētāja.

f)Izglītība: Rīgas 23.vidusskola (1976), vidējā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Aleksejs Vidavskis

a)Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1975), inženieris– mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglā pasažieru “Renault Laguna”, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2005; Automašīna VAZ 21063, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 1992.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2430,59Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka”, 2873,46Ls.

Biruta Višņevska

a)Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “Interlex”, juriste.

f)Izglītība: Maskavas Valsts industriālā universitāte (2002), jurisprudence.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Daugavpils, Zeļinska 15–70, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Seat Toledo”, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2002; Vieglais pasažieru “Peugeot 405”, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2005.

Arnis Začs

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Gulbene.

e)Darbavietas un amati: SIA “Lejaskrāces”, līdzīpašnieks.

f)Izglītība: Rīgas speciālā milicijas skola (1984), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvojamā māja, Gulbene, Ozolu iela 36, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Opel Comba”, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 42238,28Ls.

Nikolajs Zaharovs

a)Dzimis: 1946; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Garkalnes pagasts.

e)Darbavietas un amati: SIA “Legon”, valdes priekšsēdētājs; Tautas saskaņas partija, domes loceklis, Rīgas pirmorganizācijas priekšsēdētājs; POA “Saskaņas Centrs”, padomes loceklis, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts Fiziskās kultūras institūts (1969), fiziskās kultūras un sporta specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvojamā māja, Rīgas rajons, Garkalnes pagasts, Liedaga iela 3A, (īpašumā); zemes gabals, Rīgas rajons, Garkalnes pagasts, Ainavas iela 1, (īpašumā); 6 zemes gabali, Talsu rajons, Mērsraga pagasts, Upesgrīvā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Skolas iela 34–20, (īpašumā); dzīvojamā māja ar zemi, Rīgas rajons, Salaspils pagasts, “Lieplejas”, (īpašumā); 2 autogarāžas, Rīgas rajons, Garkalnes pagasts, Ainavas ielā 15, (īpašumā); 2 autogarāžas, Rīgas rajons, Garkalnes pagasts, Liedagas ielā 3, (īpašumā); dzīvojamā māja, Rīgas rajons, Garkalnes pagasts, Liedaga iela 3, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “Mercedes Benz”, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2000; Vieglais pasažieru “Toyota Landcruiser”, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1994.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 415962,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Legon” (100%), 100, 127277,00Ls; SIA “A un P Termīts”, 50, 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 20000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Latvijas Krājbanka, 5000,00Ls; “NORDEA banka”, 70280,00Ls; “Deutche bank”, 3514,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): Akcijas, 1600, 1600,00Ls, Latvijas Kuģniecība.

Svetlana Zeiliša

a)Dzimusi: 1977; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Olaines pagasts.

e)Darbavietas un amati: SIA “Intehnika” mēbeļu salons, pārdevēja.

f)Izglītība: Rīgas vakara ģimnāzija (2000), vispārējā vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Rīgas rajons, Olaines pagasts, “Pastalnieki”, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00Ls.

Mihails Zemļinskis

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Futbola klubs “Olimps”, treneris.

f)Izglītība: Latvijas Valsts Fiziskās kultūras institūts (1991), sporta pedagogs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Rīgas rajons, Babītes pagasts, Cielavu 3, (īpašumā); zemes gabals, Rīgas rajons, Babītes pagasts, “Mežlīči– 2”, (īpašumā); dzīvoklis, Jelgava, Leina 13–8, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Rostokas 50–44, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Rostokas 50–34, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Aviācijas 5–82, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, Jātnieku 88–35, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “BMW 325”, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2006; Vieglais pasažieru “BMW 325”, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 250000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “NORDEA banka”, 3000,00Ls.

Anatolijs Zolotovskovs

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AS “Drogas”, drošības nodaļas vadītājs; SIA “Koblenz drošība”, valdes loceklis; SIA “Inventa”, valdes loceklis; Labdarības fonds “Cerību bura”, valdes loceklis; PO “Jaunais Centrs”, valdes loceklis, padomes loceklis; POA “Saskaņas Centrs”, valdes loceklis.

f)Izglītība: RSEBAA maģistratūra, Latvija (2000), maģistra grāds vadību zinātnēs; Tomskas Valsts Politehniskais institūts, Krievija (1980), kvalitātes vadības speciālists; Permas Valsts Universitāte, Krievija (1976), fizikas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Jūrmalas gatve 95–57, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 35000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 5000,00Ls.

Igors Zujevs

a)Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, deputāts; SIA “LIK STILS”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Labā cerība”, valdes priekšsēdētājs; RP SIA “Pļavnieku nami”, padomes loceklis; SIA “Magone”, valdes priekšsēdētājs; Latvijas Sociālistiskā partija, politiskās padomes biroja loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Jūrskola (1983), kuģu automatizācijas sistēmu ekspluatācijas speciālists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Mārupes 31–11, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Bauskas 43A–14, (īpašumā); zemes gabals, Rīgas rajons, Olaines pagasts, d/s Vasara 160/161, (īpašumā); dārza māja, Rīgas rajons, Olaines pagasts, d/s Vasara 160/161, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Vieglais pasažieru “VAZ 1111”OKA””, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 1993.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13601,46Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 65037,77Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Magone”, 312, 15600,00Ls; SIA “LIK STILS”, 50, 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 57402,40Ls.

Jānis Žauna

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Bauskas rajons, Rundāles pagasts.

e)Darbavietas un amati: ZS “Livonija”, vadītājs.

f)Izglītība: Bauskas 1.vidusskola (1977), vidējā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Automašīna “Mercedes Benz 508”, izlaides gads 1979, reģistrācijas gads 2002; Automašīna “GAZ 5312”, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 2000; Automašīna “Renault Espace”, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 2000; Automašīna “Eraz 762”, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 2000; Automašīna “Fiat Punto”, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2005.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!