• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par piedāvājumu bijušajam VCP vadītājam Mārim Jaunozolam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.2006., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/140028

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sodiem Valsts civildienesta pārvaldes amatpersonām

Vēl šajā numurā

18.07.2006., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par piedāvājumu bijušajam VCP vadītājam Mārim Jaunozolam

Vakar, 17.jūlijā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis, izvērtējis šobrīd valsts pārvaldē esošās brīvās ierēdņu amatu vakances, bijušajam Valsts civildienesta pārvaldes vadītājam Mārim Jaunozolam piedāvāja ieņemt Valsts darba inspekcijas vadītāja vietnieka amatu.

Šo amatu M.Jaunozolam piedāvā, izvērtējot viņa līdzšinējo pieredzi Valsts civildienesta pārvaldē. Valsts darba inspekcija ir valsts uzraudzības un kontroles iestāde, kas nodrošina efektīvu valsts politikas īstenošanu darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības jomā.

17.jūnijā stājies spēkā Ministru prezidenta rīkojums par VCP vadītāja M.Jaunozola disciplināru sodīšanu, pazeminot viņu amatā uz trim gadiem. Disciplinārsods piemērots atbilstoši izmeklēšanas komisijas ziņojumam par to, ka VCP vadītājs pārkāpis amata tiesības un pilnvaras. VCP amatpersonas vēstulē Valsts ieņēmumu dienestam devušas prettiesisku uzdevumu, kurš pārsniedz VCP kompetenci, kas uzskatāma par VCP iejaukšanos kriminālprocesā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!