• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Krievijas Vologdas apgabala gubernatoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2006., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138639

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrs, tiekoties ar bojāgājušo NBS izpletņlēcēju tuviniekiem

Vēl šajā numurā

29.06.2006., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Krievijas Vologdas apgabala gubernatoru

Trešdien, 28.jūnijā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Krievijas Federācijas Vologdas apgabala gubernatoru Vjačeslavu Pozgaļovu un viņa vadīto delegāciju.

Tikšanās laikā pārrunāti jautājumi, kas skar uzņēmējdarbības vidi abās valstīs un tirdznieciski ekonomiskās sadarbības paplašināšanas iespējas starp Latviju un Krieviju.

Saeimas priekšsēdētāja pauda prieku par Vologdas apgabala gubernatora un viņa vadītās delegācijas vizīti Latvijā un apliecināja mūsu valsts ieinteresētību veidot ciešākus kontaktus ar Krieviju, tai skaitā ar tās apgabaliem. Viņa uzsvēra ekonomiskās sadarbības nozīmi un izteica cerību par politiskā dialoga turpmāku padziļināšanos.

Vologdas apgabala gubernators atzinīgi novērtēja iespēju tikties ar Latvijas valsts augstākajām amatpersonām un ieskicēja ekonomiskās sadarbības iespējas. Kā sekmīgu perspektīvu to paplašināšanai V.Pozgaļovs minēja sakārtoto uzņēmējdarbības vidi – gan ārvalstu investīciju drošībā, gan likumdošanas bāzes pieejamībā. Viņš arī pastāstīja par paveikto reģionālās sadarbības līgumu noslēgšanā ar citām valstīm, piemēram, Ungāriju un Čehiju.

Krievijas puse interesējās par tūrisma sakaru aktivizēšanas iespējām Latvijā, īpaši ar Jūrmalas pilsētu. I.Ūdre un V.Pozgaļovs bija vienisprātis, ka šajā jomā sadarbības paplašināšanai vēl liels potenciāls. Sarunas dalībnieki arī pieskārās budžeta jautājumiem, tai skaitā Vologdas apgabala nodokļu sistēmai.

Tikšanās noslēgumā Saeimas priekšsēdētāja novēlēja veiksmīgu vizītes Latvijā norisi un izteica cerību par attiecību padziļināšanos nākotnē.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!