• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006.gada 22.jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2006., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138636

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2006.gada 21.jūnijā pulksten 17.00

Vēl šajā numurā

29.06.2006., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006.gada 22.jūnija sēdē

 

1. Izskatīja deputāta S.Šķestera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam S.Šķesteram neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 22.jūnijā un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta J.Reira iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam J.Reiram neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 22.jūnijā un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja S.Šķestera iesniegumu par komisijas locekļu komandējumu uz Lietuvas Republikas Seimu.

4. Prezidijs nolēma nodot deputāta L.Ozoliņa iesniegumu Saeimas Kancelejai motivēta atteikuma izvietot fotoizstādi Saeimas Kuluāru zālē sagatavošanai.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas budžeta pieprasījumu 2007.gadam.

6. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājas biedrei V.Muižniecei, Saeimas sekretāram J.Šmitam, Saeimas priekšsēdētājas biedres palīdzei I.Užulei un Stenogrammu nodaļas tulkam S.Strikauskai uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2006.gada 29.jūnija līdz 2.jūlijam;

2) Eiropas Savienības Informācijas centra vadītājai M.Dzirniecei uz Briseli (Beļģija) un Parīzi (Francija) no 2006.gada 4.jūlija līdz 8.jūlijam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!