• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Parlamenta, Eiropas Savienības un Krievijas sadarbības komitejas pārstāvju vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.06.2006., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138391

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par papildu finansējumu pasažieru pārvadājumiem pa dzelzceļu

Vēl šajā numurā

27.06.2006., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Parlamenta, Eiropas Savienības un Krievijas sadarbības komitejas pārstāvju vizīti Saeimā

Ceturtdien, 22.jūnijā, Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas, Ārlietu komisijas, Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas, Eiropas lietu komisijas un Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas deputāti tikās ar Eiropas Parlamenta, Eiropas Savienības un Krievijas sadarbības komitejas pārstāvjiem.

Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Vaira Paegle sveica viesus parlamentā un norādīja, ka sabiedrības integrācija Latvijā noris veiksmīgi. “Respektēt mazākumtautību likumus ir ļoti svarīgi, taču katrai tautai ir arī tiesības savas identitātes saglabāšanai,” atzīmēja V.Paegle.

Eiropas Parlamenta pārstāvji informēja, ka vizītes mērķi ir diskusijas turpināšana par Latvijas un Krievijas robežlīgumu un situācijas izzināšana par minoritāšu integrācijas jautājumiem Latvijā. Robežlīguma ratifikācija liecinātu par abu valstu savstarpējo uzticību. Puses bija vienisprātis, ka Latvijai būtu jāveido ilgtspējīgas un pragmatiskas attiecības ar Krieviju, ko veicinātu konstruktīva dialoga turpināšana.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!