• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, uzrunājot ekonomikas diplomātus un ārējo ekonomisko pārstāvniecību vadītājus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2006., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/137925

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nosūtot atkārtotai caurlūkošanai likumu "Grozījumi likumā "Par bijušās VDK dokumentu saglabāšanu, izmantošanu un personu sadarbības fakta ar VDK konstatēšanu""

Vēl šajā numurā

20.06.2006., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, uzrunājot ekonomikas diplomātus un ārējo ekonomisko pārstāvniecību vadītājus

Ārlietu ministrs Artis Pabriks pirmdien, 19.jūnijā, uzrunājot Latvijas vēstniecību diplomātus, kas strādā ar ekonomiskajiem jautājumiem, un Latvijas ārējo ekonomisko pārstāvniecību vadītājus, uzsvēra, ka ekonomisko kontaktu dibināšana Latvijai ir ļoti svarīga.

“Vairojot savu ekonomisko ietekmi, Latvija nostiprina arī savu politisko ietekmi un otrādi. Līdz ar to jūsu veiktais darbs mūsu valstij un iedzīvotājiem ir ļoti būtisks,” norādīja ārlietu ministrs.

Uzrunā ministrs akcentēja, ka pēc neatkarības atjaunošanas Latvija ārējo ekonomisko kontaktu dibināšanai nepievērsa būtisku uzmanību, jo bija jānostiprina mūsu valsts neatkarība un jāveic vairāki uzdevumi, lai sasniegtu ārpolitikas mērķus – dalību Eiropas Savienībā un NATO. Tagad mūsu valsts diplomātiem daudz vairāk laika jāvelta kontaktu dibināšanai starp mūsu valsts un ārvalstu uzņēmējiem, īpašu uzmanību pievēršot reģioniem un valstīm ar īpaši augstu ekonomiskās attīstības potenciālu.

Ārlietu ministrija kopā ar Ekonomikas ministriju un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru no 15. līdz 20.jūnijam Rīgā organizē ikgadējās mācības ekonomiskajiem diplomātiem. Mācību programmā iekļautas prezentācijas un diskusijas par Latvijas ekonomikai svarīgām nozarēm – tranzītu, transportu un loģistiku, enerģētiku, tūrismu, kokrūpniecību, kā arī par izglītības un zinātnes atbilstību tirgus ekonomikas diktētajām prasībām.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!