• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Lielbritānijas sadarbību valsts un privātās partnerības jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2006., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/136864

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Mičiganas Nacionālās gvardes komandiera vietnieka vizīti

Vēl šajā numurā

07.06.2006., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Lielbritānijas sadarbību valsts un privātās partnerības jomā

Tieslietu ministrs Guntars Grīnvalds, otrdien, 6.jūnijā, tiekoties ar Lielbritānijas vēstnieku Latvijā Īanu Bondu (Ian Bond), aicināja Lielbritāniju dalīties pieredzē valsts un privātās partnerības projektu attīstīšanā.

Tieslietu ministrs aicināja Lielbritāniju veicināt sadarbību šajā jomā, jo Lielbritānijai ir liela pieredze valsts un privātās partnerības projektu attīstībā. Ministrs norādīja, ka ieslodzījuma vietu problēmu risināšanu viņš izvirzījis kā vienu no prioritātēm savā darbā, un valsts un privātās partnerības modelis šajā jomā varētu ļoti noderēt, gan domājot par ieslodzījuma vietu ēku celtniecību un remontiem, gan par ieslodzīto nodarbinātību.

Ministrs pateicās Lielbritānijas vēstniekam par viņa pārstāvētās valsts līdzšinējo atbalstu Latvijas tieslietu sistēmai, kā arī strukturēto sadarbību Eiropas Savienības tiesību jautājumos, piemēram, datu aizsardzības regulas izstrādes procesā. Latvija augstu novērtē Lielbritānijas pieredzi un vēlmi sadarboties, sniedzot Latvijas speciālistiem vērtīgu pieredzi, norādīja ministrs.

G.Grīnvalds arī informēja vēstnieku par Latvijas valdības prioritātēm tieslietu jomā – nacionālo interešu aizstāvību Eiropas Savienības tiesību izstrādes un pārņemšanas procesā, jauna Tiesu iekārtas likuma pieņemšanu un tiesu sistēmas kapacitātes stiprināšanu, administratīvo tiesu darba izvērtēšanu, tiesību jaunrades procesa plānošanu un koordināciju starp Tieslietu ministriju un citām valsts pārvaldes iestādēm, cietumu sistēmas pilnveidošanu atbilstoši Latvijas starptautiskajām saistībām.

Tieslietu ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!