• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, uzrunājot jaunos Latvijas diplomātus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2006., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/136564

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ASV vīzu režīma atcelšanu ES dalībvalstīm

Vēl šajā numurā

02.06.2006., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, uzrunājot jaunos Latvijas diplomātus

Ārlietu ministrs Artis Pabriks ceturtdien, 1.jūnijā, uzrunājot Ārlietu ministrijas jaunos diplomātus, aicināja būt radošiem un nebaidīties izrādīt savu iniciatīvu. “Pēc iestāšanās Eiropas Savienībā un NATO Latvijas diplomātiem ne tikai ir jāmāk reaģēt uz notiekošo, bet arī jāpiedāvā risinājuma varianti, jo Latvija ir pilntiesīga šo organizāciju locekle, kas var ietekmēt notikumu gaitu. Diplomātiem ir jābūt zinošiem, radošiem un domājošiem, jo pasaule ir kompleksa un jāmāk saskatīt likumsakarības,” teica ārlietu ministrs.

Viņš arī norādīja, ka Latvijas diplomāti, īpaši konsulārā dienesta darbinieki, veido Latvijas tēlu ārvalstīs. Ārlietu ministrijas darbinieku kompetence un attieksme, nereti veido ārvalstnieka pirmo priekšstatu par mūsu zemi un cilvēkiem.

Artis Pabriks uzsvēra, ka tuvākajos gados Latvijai jānostiprina savas pozīcijas starptautiskajās organizācijās, kā arī jāveicina Latvijas pilsoņu kandidēšana uz vakantajiem amatiem šajās organizācijās, kas ļautu iegūt papildu zināšanas un informāciju.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!